Slimster Review: gratis offertes aanvragen voor 117 producten en diensten.

Slimster is een website waar wij in verschillende artikelen naar doorverwijzen. Naast de reviews over energieleveranciers en energievergelijkers is het daarom eens tijd om in een Slimster review te kijken naar de Slimster ervaringen. We zijn namelijk zelf erg enthousiast over deze website en willen graag weten wat anderen hiervan vinden. Een geweldige mogelijkheid van Slimster vinden wij het huis verduurzamen advies. Vertel onderaan dit artikel wat jouw ervaringen met Slimster zijn.

Gratis en vrijblijvende offertes om de goedkoopste en beste deal te krijgen?

In 1 minuut vraag jij offertes van bedrijven uit jou buurt aan. Kies uit 117 producten/diensten!

Ja, ik wil zien voor welke producten/diensten ik gratis en vrijblijvende offertes kan aanvragen

Slimster review: wat vind je in dit artikel?

In deze Slimster review vertellen we je eerst wat Slimster is en wat ze voor jouw kan betekenen. Zo krijg je een goed beeld of jij gebruik wilt maken van Slimster. We geven je een lijst met producten en diensten waar je offertes voor kan aanvragen en linken naar de betreffende pagina’s, zodat jij niet hoeft te zoeken.

We hebben Slimster ervaringen verzameld van verschillende websites en de beoordelingen bij de ervaringen overzichtelijk in een tabel gezet. Door deze beoordelingscijfers te gebruiken hebben we een eindbeoordeling in de vorm van een rapportcijfer kunnen geven.

Tot slot vertellen we in deze Slimster review over veelvoorkomende ervaringen met Slimster. We hopen dat je na het lezen van dit artikel een goed beeld hebt van Slimster.

Wat is Slimster?

Wat is Slimster? Slimster is een bedrijf die via hun website jou de mogelijkheid geven om makkelijk en snel offertes aan te vragen. Je hoeft hierbij maar enkele gegevens in te voeren, je wensen aan te vinken en te bevestigen dat je gratis en vrijblijvende offertes wilt ontvangen.

Slimster Gratis Offertes Aanvragen Energie Besparen Info

Slimster heeft vele verschillende producten en diensten waar je offertes voor kunt aanvragen. We zullen verderop in dit artikel een complete lijst benoemen waar je offertes voor kan aanvragen en geven je de link zodat je direct zonder zoeken op de juiste pagina van Slimster terechtkomt.

De offertes zijn niet alleen gratis en vrijblijvend, maar komen ook nog eens van bedrijven bij jou uit de buurt. Dit kunnen daardoor ook bedrijven zijn waar je mensen uit jou kenniskring al eens over gehoord hebt. Je zit ook écht nergens aan vast. Gratis en vrijblijvend zonder addertjes onder het gras.

Naast het makkelijk aanvragen van offertes voor producten en diensten heeft Slimster ook veel informatie beschikbaar. Wil je offertes voor een warmtepomp aanvragen? Slimster heeft ook alles wat je wilt weten over de warmtepomp in overzichtelijke en duidelijk artikelen staan.

Daarnaast zijn er ook nog pagina’s om producten te kopen. Je ziet bijvoorbeeld op de pagina van LED tv’s verschillende televisies met daarbij een oranje knop. Daar staat bijvoorbeeld ‘11 prijzen’ op en die 11 prijzen bij verschillende online winkels krijg je te zien wanneer je op die oranje knop klikt.

De voordelen van Slimster.

Slimster somt op haar website de voordelen op:

 • Bespaar tijd en geld.

 • Onafhankelijk vergelijken.

 • Landelijke dekking.

 • 8638 gecontroleerde bedrijven.

 • Team productspecialisten.

 • 7 dagen per week bereikbaar.

 • Al meer dan 516.000 vergelijkingen uitgevoerd.

 • Bespaar tot wel 45%.

 • 94% beveelt Slimster aan.

 • Nominatie website van het jaar 2020, 2021 en 2022.

Bespaar tijd en geld.

Energiescan woning: gratis woningscan in 1 minuut geregeld!

Veel mensen zoeken op ‘energiescan woning’. Een energiescan van je woning geeft jou het inzicht in welke energiebesparende maatregel voor jou het meeste energiebesparing en dus geld oplevert. Er wordt dan een woningscan gemaakt waarna je precies weet of zonnepanelen, een warmtepomp of andere vorm van verduurzaming het meest rendabel is.

In de volgende alinea laten we je al de vele andere mogelijkheden van Slimster zien. De energiescan woning pagina vind je door hieronder op de gele knop te klikken. De verduurzaming offertes zijn gratis en vrijblijvend.

De voordelen van de woning energiescan van Slimster zijn:

 • Inzicht in alle oplossing + terugverdientijd

 • Eén aanspreekpunt voor gehele verduurzaming

 • Profiteer van maximale subsidie

Offerte aanvragen: voor deze 117 producten/diensten kan je terecht bij Slimster.

Slimster helpt jou snel en makkelijk met offertes aanvragen. Offertes aanvragen is een goede manier om de beste prijs te vinden voor producten en diensten. Doordat de offertes gratis zijn zit je nergens aan vast. Klik hieronder om direct naar de pagina te gaan om offertes aan te vragen voor het/de desbetreffende product/dienst.

Bij Slimster kan je voor de volgende 117 producten en diensten offertes aanvragen:

De lijst met mogelijkheden is dus enorm. Hierboven staat de opsomming die Slimster zelf ook op haar website heeft. Sommige offerte pagina’s hebben meerdere opties. Zo is de offerte airco pagina te gebruiken om offertes aan te vragen voor airco installatie, airco onderhoud en airco reparatie. Daarmee kom je zelfs nog hoger uit dan 117 mogelijke producten en diensten waar je offertes voor kan aanvragen.

Slimster Review: ervaringen van gebruikers.

Wij zijn enthousiast over Slimster, maar wat is de mening van andere gebruikers? In deze Slimster review maken we gebruik van de ervaringen van iedereen die Slimster heeft gebruikt en hun ervaring heeft gedeeld. De Slimster review bestaat zo uit vele ervaringen die we verzamelen van verschillende bronnen.

We hopen dat je hierdoor een goed beeld krijgt van Slimster en de beslissing kan maken of jij gratis en vrijblijvende offertes wil aanvragen.

Slimster ervaringen: Ruim 900 beoordelingen.

Met de Slimster ervaringen van gebruikers van de website kunnen we een rapportcijfer uitdelen aan Slimster. Mensen hebben op verschillende websites hun Slimster ervaringen gedeeld en een beoordeling achtergelaten. Soms door 1 tm 5 sterren te geven en soms door een cijfer tussen 1 en 10 uit te delen. Wij beschrijven het eindcijfer voor Slimster met een cijfer tussen 1 en 10. Beoordelingen van 1 tm 5 zetten we om naar een cijfer tussen 1 en 10.

Gemiddelde cijferOp basis van aantal reviewsBron
8,048Google.nl
8,7793Feedbackcompany.com
8,04Nederlandreview.nl
7,33Reviewsbird.nl
6,45Ervaringensite.nl
7,33Realreviews.nl
8,311Opiness.nl
9,61nl.collected.reviews

* Google op ‘Slimster’. Aan de rechterkant zie je informatie zoals van Slimster met daarbij de Google Reviews.

Totaal aantal ervaringenGemiddeld cijfer Slimster
8698,6

Op basis van 869 Slimster ervaringen kunnen we een 8,6 uitdelen als gemiddeld cijfer. Een fantastische beoordeling natuurlijk.

Positieve Slimster ervaringen.

De beoordeling is hoopgevend. Wanneer je een 8,6 scoort zullen er veel zaken zijn waar gebruikers enthousiast van worden. We bekijken nu de meest voorkomende 3 positieve Slimster ervaringen.

#1 Offertes aanvragen voor verschillende producten/diensten een succes.

Wanneer we de reactie van mensen lezen valt het op dat er veel verschillende producten/diensten worden genoemd waarvoor je offertes kan aanvragen via Slimster. Of het nou gaat om een dakkapel, zonnepanelen of een stukadoor: de schrijvers van deze Slimster ervaringen zijn tevreden.

Slimster wordt ook overzichtelijk en duidelijk genoemd. Het aanvragen van offertes is inderdaad een makkelijke klus en met het opmerkingenveld kan je altijd nog iets toevoegen wat jij van belang vindt. Over 1 product lezen we minder positieve reacties. Dit bespreken we verderop bij de negatieve ervaringen.

#2 Offertes snel ontvangen.

De offertes heb je binnen 24 uur in je mailbox. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kan je snel doorpakken. Zo nu en dan lezen we een opmerking dat een bedrijf die een offerte stuurde niet gereageerd zou hebben, maar de woorden ‘vlot’ en ‘snel’ worden regelmatig gebruikt wanneer de offertes zijn aangevraagd.

We lezen zelfs reacties dat er binnen enkele uren al offertes zijn gestuurd. Zo wordt Slimster ook adequaat genoemd. Je hoeft dus niet heel lang te wachten, maar kan al snel een geschikt bedrijf voor de dienst/het product uitzoeken.

#3 Via Slimster een goedkope prijs gevonden.

Slimster biedt niet alleen veel verschillende diensten en producten waar je offertes voor kan aanvragen en die je ook nog eens snel ontvangt. Het blijkt dat je via Slimster ook kan besparen op de kosten. De offertes zijn scherp geprijsd.

Slimster geeft zelf op haar website aan dat je tot 45% kan besparen. In de reacties lezen we ook een concreet voorbeeld van de mogelijke besparing via Slimster:

‘Een bedrijf waar ik zelf de offerte van had opgevraagd stuurde ons ook een offerte op maar was ineens vele honderden euro s voordeliger. Zo zie je maar weer.. Er kan altijd nog wel wat van de prijs af.’

Doordat de offertes gratis en vrijblijvend zijn heb je ook niets te verliezen en kun je ze gewoon zorgeloos aanvragen. Ga je geen gebruik maken van de partijen die je een offerte aanbieden dan sta je in je recht zonder verplichting. Zo kan je gratis kijken of je via Slimster een lagere prijs aangeboden krijgt dan in offertes via andere partijen.

Uitgelicht

Waar Slimster zich nog in kan verbeteren.

Slimster scoort zeer goed, maar we willen voor de volledigheid van de Slimster review ook kijken welke punten genoemd worden als minpunten. Dit is waar Slimster zich nog in zou kunnen verbeteren volgens de schrijvers van de Slimster ervaringen

#1 Geen offertes ontvangen.

We lezen een aantal reacties dat er geen offertes zijn ontvangen. Dit is natuurlijk erg vervelend wanneer je hoopt zo de goedkoopste deal te vinden. Voor welk product of dienst dit is wordt vaak niet genoemd, maar we lezen wel een aantal keer dat er geen offertes voor een warmtepomp ontvangen worden.

De verklaring is misschien dat de warmtepomp in 2022 steeds minder leverbaar bleek. De wachttijden lopen op tot meer dan een jaar. Dan zou het wel netjes zijn om dit naar de klant te sturen, zodat ze weten waar ze aan toe zijn.

Gelukkig is offertes ontvangen bij de overgrote meerderheid wel gelukt. Het kan echter wel zijn dat je minder offertes ontvangt dat dat is aangegeven op de website van Slimster. Daarom noemt Slimster ook bijvoorbeeld ‘ontvang tot wel 4 offertes’ en zou je er maar 1 of 2 kunnen ontvangen.

Normaal gesproken willen we in onze reviews 3 positieve ervaringen en 3 negatieve ervaringen die veel gedeeld zijn beschrijven. Over Slimster konden we echter niet meer negatieve ervaringen vinden die vaker geschreven zijn.

We zien dat er ook veel mensen zijn die in hun geschreven ervaring bijvoorbeeld ‘alles was prima’ schrijven en dan geen 10 maar een 8 uitdelen.

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat is Slimster?

Slimster is een website waar je makkelijk en snel gratis en vrijblijvende offertes voor ruim 100 klussen kunt aanvragen. Je krijgt offertes van bedrijven bij jou uit de buurt. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen en kan met Slimster flink besparen op de kosten. Vraag in 1 minuut offertes aan voor installaties, schilderwerk, montage of bouwwerkzaamheden.

Is Slimster betrouwbaar?

Ja, Slimster is betrouwbaar. In onze Slimster review krijgt het een 8,6 als rapportcijfer op basis van ruim 800 ervaringen. Wanneer je offertes aanvraagt via Slimster zit je echt nergens aan vast en krijg je gratis en vrijblijvend offertes.

Hoe zijn de Slimster ervaringen?

De Slimster ervaringen zijn zeer positief. In onze Slimster review krijgt ze een 8,6 op basis van ruim 800 ervaringen. Slimster werkt makkelijk, snel en doet wat het belooft. Je kan betrouwbaar producten vergelijken en gratis en vrijblijvende offertes aanvragen via Slimster.

Offerte aanvragen bij Slimster in 1 minuut!

Heb jij een product of dienst waarvoor je de laagste prijs wilt vinden? Maak dan nu gebruik van Slimster. Gratis, vrijblijvend, snel, betrouwbaar en duidelijk offertes aanvragen binnen 1 minuut, zodat jij de beste deal vindt. Dat is Slimster. Klik hieronder op de blauwe knop om naar de pagina te gaan waar je alle mogelijke producten en diensten voor het offerte aanvragen kan vinden.

Gratis en vrijblijvende offertes om de goedkoopste en beste deal te krijgen?

In 1 minuut vraag jij offertes van bedrijven uit jou buurt aan. Kies uit 117 producten/diensten!

Ja, ik wil zien voor welke producten/diensten ik gratis en vrijblijvende offertes kan aanvragen

Afbeelding header: Image by pch.vector on Freepik

Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!