Zonnepanelen kopen online: review Zonnepanelen Centra op basis van 472 ervaringen.

Online offerte zonnepanelen die beter is dan andere aanbiedingen!

Kun je zonnepanelen kopen online? Bij Zonnepanelen Centra kan dit en kies je uit een ruim assortiment. We kijken naar de mening van consumenten in deze Zonnepanelen Centra review en vertellen je wat ze te bieden hebben. Vraag nu je vrijblijvende online offerte zonnepanelen aan die goedkoper is als van andere bedrijven!

Krijg een GRATIS OFFERTE OP MAAT voor zonnepanelen.

Zonnepanelencentra.nl geeft jou de laagste prijs garantie!

Ja, ik wil een gratis offerte waarmee ik weet hoeveel geld de zonnepanelen mij kosten én opleveren

Zonnepanelen kopen online: Zonnepanelen Centra.

Zonnepanelen kopen: online is dit mogelijk bij Zonnepanelencentra.nl. Het bedrijf bestaat sinds 2011 en is gegroeid tot een partij waar je een ruime keuze hebt in zonnepanelen en omvormers. Je kunt daarbij aangeven of je de installatie zelf wilt doen of dat je inclusief installatie door Zonnepanelen Centra wilt aanschaffen.

Zonnepanelencentra.nl heeft een zonnepanelenassortiment van 10 verschillende merken:

 • Canadian Solar
 • Suntech
 • Jinko
 • Denim
 • LG Solar
 • Trina Solar
 • Panasonic
 • Longi Solar
 • JA Solar
 • QCELLS

Niet iedereen vindt zwarte of blauwe zonnepanelen mooi op het dak. Bij Zonnepanelen Centra kun je kiezen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen, maar het assortiment is overwegend zwarte zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn ook in te delen in monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Bij de monokristallijne zonnepanelen, die meestal zwart zijn, zie je de lijnen van ruitvormige vlakken tussen de cellen veel minder duidelijk dan de rasterlijnen van de blauwe polykristallijne zonnepanelen. De opbrengst van de mono zonnepanelen is iets groter ten opzichte van de poly zonnepanelen met hetzelfde oppervlak. Ze zijn ook net iets duurder. Bij bewolking presteren de mono zonnepanelen iets beter en bij heel heet weer de poly zonnepanelen.

De voornaamste reden voor veel mensen om voor de monokristallijne zonnepanelen te kiezen is de minder opvallende kleur. Er bestaan ook All-Black monokristallijne zonnepanelen waarbij er geen lijnen zichtbaar zijn. Deze zijn ook te verkrijgen via Zonnepanelencentra.nl.

De omvormer is zeer belangrijk in de stroomopbrengst van de zonnepanelen. Voor meer informatie over omvormers is ons artikel ‘Hoe vind je de beste omvormer voor zonnepanelen?’ een aanrader.

Bij Zonnepanelencentra heb je keuze uit 5 merken omvormers:

 • GoodWE
 • Growatt
 • Huawei
 • SolarEdge
 • SMA

Er is ook voldoende keus uit 1-fase omvormers en 3-fase omvormers. 1-fase omvormers zijn goedkoper, maar hebben 1 dikkere (en duurdere) kabel nodig voor het transport. 3-fase omvormers kunnen de stroomtransport over 3 dunnere (en goedkopere) kabels verdelen. Zonnepanelen Centra kan advies geven welke omvormer voor jouw specifieke situatie de beste keuze is. Dit kan door contact op te nemen of dit te vragen in het opmerkingen/bijzonderheden veld bij het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte!

Zonnepanelen kopen: waarom is dit verstandig?

Zonnepanelen Offertes Aanvragen Gratis Offertes Energie Besparen Info

Zonnepanelen kopen is verstandig. Je bespaart op je vaste lasten en maakt na het terugverdienen van je investering jaarlijks pure winst. Met zonnepanelen investeer je geld waarbij je gegarandeerd veel geld bespaart. Je kunt de btw terugkrijgen, waardoor je al snel €600 per jaar kunt besparen met een investering van zo’n €4500. Dat zou betekenen dat je in 7,5 jaar je geld terugverdient. Bij een levensduur van 25 jaar zou je nog 17,5 jaar €600 per jaar besparen. Dit is een totale besparing van €10500!

Natuurlijk is het wel afhankelijk van de salderingsregeling minder gunstig wordt. Daarentegen is de besparing van €600 nog berekend op een stroomprijs van zo’n 22 cent per kWh. Op het moment van schrijven is de stroomprijs zo’n 40 cent per kWh, bijna een verdubbeling. Hoe dan ook: veel winstgevender dan zonnepanelen kun je je geld niet investeren waarbij je de garantie hebt dat je flinke winst maakt. Bekijk wel in je energiecontract of bij jouw energieleverancier salderen per maand of per jaar gebeurt. Maandelijks is minder gunstig en kost je geld.

Wil je weten op hoeveel kosten en geldbesparing jij kunt rekenen? Zonnepanelencentra.nl rekent dit voor je uit wanneer je een gratis offerte aanvraagt. Deze krijg je binnen 24 uur per mail toegestuurd!

Zonnepanelen berekenen van opbrengst, kosten en aantal panelen in enkele seconden!

Wil je niet direct een offerte op maat, maar wil je het aantal zonnepanelen berekenen die op jou dak past op basis van de afmetingen van het dak? Binnen enkele seconden kan dat.

Op deze pagina van Zonnepanelencentra.nl kun je aangeven of je een plat dak of hellend dak hebt en wat de lengte en breedte in meters is. De berekening van het aantal zonnepanelen die op het dak passen  is op basis van een dak zonder obstakels, zoals: dakkapellen, dakramen en/of dakdoorvoeren. Het is mogelijk om minder panelen af te nemen.

Naast de berekening van het aantal zonnepanelen zie je ook razendsnel het aantal kWh dat per jaar opgewekt wordt, de besparing in 1 jaar, de verminderde CO2-uitstoot per jaar en de opbrengst in 25 jaar. Natuurlijk is een gratis en vrijblijvende offerte een betere keuze waarbij je informatie krijgt die meer betrouwbaar is, maar deze snelle berekening geeft je al een behoorlijk inzicht in de mogelijkheden.

Uitgelicht

Zonnepanelen offertes vergelijken: stuur een offerte van een andere partij en krijg een betere deal van Zonnepanelen Centra!

Heb je ook bij een andere partij een offerte aangevraagd voor complete zonnepanelen systemen, installaties, losse zonnepanelen of losse omvormers? Stuur deze dan eens naar Zonnepanelen Centra. Je krijgt hier een offerte check.

Zonnepanelen Centra schrijft op haar website:

Hoe werkt de offerte check?

U heeft waarschijnlijk bij meerdere aanbieders aangeklopt voor een offerte, maar u wilt zeker weten dat u de beste deal sluit.

 • Stuur ons uw offerte
 • U ontvangt binnen 24 uur een gelijkwaardige offerte met de beste deal

Zo kun je bij Zonnepanelen Centra zonnepanelen kopen tegen de gunstigste prijs! Dit geldt ook voor installaties en omvormers. Zonnepanelen offertes vergelijken is dus makkelijk en zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt.

Zonnepanelencentra.nl review

We kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast geworden bent over Zonnepanelen Centra door het assortiment en de offertemogelijkheden. In deze Zonnepanelen Centra review kijken we ook naar de meningen van klanten. Hierbij gebruiken we ook de reviews over GoVolt. Het bedrijf is in 10 jaar tijd bekend geworden onder de naam Zonnepanelencentra.nl en de website is ook nog steeds in gebruik, maar sinds 2 april 2021 heet Zonnepanelen Centra GoVolt.

Ook onder de nieuwe naam is een website in gebruik, maar deze is minder uitgebreid. Daarom geven we de voorkeur om door te verwijzen naar de completere website zonnepanelencentra.nl en is de review op deze website gefocust. Zonnepanelen Centra heet dus nu Go Volt, maar prijst haar diensten aan op zowel zonnepanelencentra.nl als govolt.nl.

We vonden de volgende bronnen waar klanten Zonnepanelen Centra hebben beoordeeld:

BronBeoordelingAantal ervaringen
reviews.nl8,011
nl-be.trustpilot.com6,41
ervaringensite.nl6,33
reviewgorilla.nl9,01
feedbackcompany.com8,7411
opiness.nl7,817
trustreview.nl6,01
reviewxl.com10,01
solvari.nl8,810
realreviews.nl8,04
nl.trustpilot.com6,412

Op sommige websites wordt een 5-sterren systeem gebruikt. Deze sterren zijn omgerekend naar een cijfer tussen de 1 en 10.

Aantal ervaringenTotaalcijfer
4728,6

Een fantastisch cijfer voor Zonnepanelen Centra op basis van 100’en ervaringen. We kijken naar positieve en negatieve ervaringen van mensen met Zonnepanelen Centra om meer te weten te komen waar de 8,6 op gebaseerd is.

Zonnepanelencentra ervaringen: 3 positieve punten.

We kijken eerst naar 3 positieve punten die door meerdere mensen zijn gedeeld. Wat zijn de sterke punten van Zonnepanelen Centra die een reden voor jou kunnen zijn om voor hun te kiezen?

#1 Zonnepanelen kopen: prijs lager dan bij andere partijen.

We lezen veel reacties dat Zonnepanelen Centra een ‘scherpe prijs’ heeft wat betreft de zonnepanelen. We kunnen ons voorstellen dat bij zonnepanelen kopen prijs en kwaliteit zeer belangrijk is. Meerdere mensen geven aan dat de prijs bij Zonnepanelen Centra lager is dan bij andere bedrijven.

Er kan 100’en euro’s verschil zitten tussen de aanbiedingen van verschillende bedrijven, dus het is de moeite waard om te kiezen voor Zonnepanelen Centra. Ze schrijven op zonnepanelencentra.nl:

‘Wij bieden u de laagste prijs garantie, mocht u het product elders goedkoper vinden krijgt u het verschil terug.’

Zonnepanelen kopen online is makkelijk en voordelig!

#2 Goede service en nette installateurs.

De service is goed zo schrijven veel mensen. Zonnepanelencentra.nl / GoVolt heeft nette installateurs die de bewoners op de hoogte houden tijdens de installatie. Dit wordt zeer gewaardeerd. De rommel wordt keurig opgeruimd en de installateurs zijn vriendelijk en beleefd.

Ze zijn ook bij de klantenservice meedenkend schrijven meerdere ervaringendelers. Het legplan kan worden besproken en aangepast. Er is kennis van zaken en veel mensen geven aan dat het ‘van offerte tot oplevering top’ is.

#3 Veel mensen raden Zonnepanelencentra.nl / GoVolt aan.

Het gemiddelde cijfer geeft het al aan: veel mensen zijn (zeer) tevreden over de producten, de prijzen, installatie en de service van Zonnepanelencentra.nl / GoVolt. Op één van onze bronnen voor deze review kunnen mensen aangeven of ze het bedrijf aan anderen aanbevelen. Maar liefst 92% doet dit.

Punt wat verbeterd zou kunnen/moeten worden.

Zoals bij elk bedrijf zijn er ook nog punten die mensen graag verbeterd zien worden bij Zonnepanelen Centra. Voor de volledigheid van de review vertellen we je een punt die meerdere keren genoemd wordt waarin de schrijvers van de ervaringen graag verbetering in zien.

Zonnepanelencentra communicatie verbeterpunt Energie Besparen Info

#1 Betere communicatie

We lezen berichten dat er nog wel eens wat fout gaat in de communicatie. Zo schrijft er iemand dat hij duidelijk had aangegeven dat er zowel op een schuin dak én een plat dak gewerkt moest worden. De monteurs hadden alleen installatiemateriaal voor het schuine dak bij zich. Iemand anders geeft aan pas van de monteur te horen hebben gekregen dat er problemen waren met de levering van de zonnepanelen die de klant heeft uitgekozen, terwijl dit waarschijnlijk ook wel voor de dag van installatie had gekund.

Ook zijn er meerdere ervaringen dat op de dag van installatie pas aan het einde van de dag gebeld wordt dat het die dag niet gaat lukken. Afspraken blijken nog wel eens uit te lopen. Klanten nemen echter vaak een dag vrij en vinden het niet alleen vervelend dat het ze voor niets vrij hebben genomen. Een hele dag niets horen waarom de monteurs er nog niet zijn wekt extra ergernis op. Uit het hoge gemiddelde cijfer blijkt gelukkig dat dit redelijk zeldzaam is.

Zonnepanelen kopen: prijs zonnepanelen zonder installatie.

Zonnepanelen kopen is ook mogelijk zonder installatie. De prijs voor zonnepanelen verschilt per merk, het type zonnepaneel en het aantal wattpiek. Een hoger aantal wattpiek (WP) zorgt voor meer opbrengst en dus meer geldbesparing.

Zonnepanelen Centra biedt ook doe-het-zelf pakketten. In de doe-het-zelf pakketten zit het volgende:

 • Zonnepanelen
 • Omvormer
 • Montagematerialen voor op het dak
 • Kabels, connectoren en andere benodigdheden

Je hebt zo alles wat je nodig hebt voor het zelf plaatsen van zonnepanelen. Dit bespaart je de kosten van de installatie.

Zoals we al eerder schreven in deze Zonnepanelen Centra Review is zonnepanelen kopen online via zonnepanelencentra.nl of Go Volt een goed idee, want meerdere klanten geven aan dat ze doen wat ze beloven: De laagste prijs bieden.

Zonnepanelen prijs installatie door Zonnepanelen Centra.

Zonnepanelen Centra biedt jou de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen zonder installatie en het zelf te doen, maar je kunt ze ook laten installeren door ervaren en erkende installateurs. De prijs van de installatie en de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast is afhankelijk van het aantal zonnepanelen die je aanschaft. De prijzen medio 2022 zijn in de onderstaande tabel te zien.

Zonnepanelen kopen: prijs installatie

Aantal zonnepanelenPrijs volledige installatie
1 tm 12€958,68
13€1000,00
14€1041,32
15€1082,64
16€1123,97
17€1165,29
18€1202,48
19€1239,67
20€1276,86
Meer dan 20€0

Met de volledige installatie krijg je het volgende:

 • De monteurs installeren de zonnepanelen op het dak.
 • Ophangen en installeren van de omvormer. Ook het monteren van micro-omvormers is mogelijk.
 • Het aanleggen van de bekabeling met een maximale lengte van 25 meter van het dak tot aan de meterkast.
 • Aansluiten van de installatie en plaatsing van een aparte groep in de meterkast, inclusief aardlekbeveiliging.
 • Systeem om te monitoren hoeveel de zonnepanelen opwekken.

Graafwerk of frezen om bekabeling in de muur weg te werken wordt niet gedaan. De installatie wordt alleen gedaan in combinatie met zonnepanelen die gekocht zijn bij zonnepanelencentra.nl of GoVolt.

Zonnepanelen kopen of huren?

Je kunt zonnepanelen kopen of huren. Wat is de beste keuze? Je kunt zowel zonnepanelen kopen online regelen als het huren van zonnepanelen, maar uiteindelijk zit er een behoorlijk prijsverschil in beide mogelijkheden. Huren is een stuk duurder dan kopen, maar je zit niet met de forse investering vooraf.

Bij een huurcontract ga je een overeenkomst aan van bijvoorbeeld 15 jaar. Verandert je inkomen of wil je verhuizen dan is dat een probleem. Voor zonnepanelen huren betaal je al snel €50 tot €60 per maand voor 12 zonnepanelen. Wanneer je ze koopt betaal je omgerekend bijna de helft minder! Je kunt bij aankoop van zonnepanelen ook de btw terugvragen.

Heb je toch interesse in het huren van zonnepanelen? Doe dan de dakcheck bij HalloStroom en weet snel hoeveel panelen op jouw dak passen , hoeveel de huurkosten zijn en wat je gaat besparen. Zo kun je ook zonder investering van enkele duizenden euro’s besparen met zonne-energie. Je kunt ook ons artikel over HalloStroom ervaringen van zo’n 1200 klanten lezen voor meer informatie over het huren van zonnepanelen.

Zonnepanelen btw terugvragen in 3 stappen.

Voor zonnepanelen btw terugvragen kan in 3 stappen:

Met het gebruiken van zonnepanelen wordt je ondernemer, omdat je stroom zal terugleveren aan het stroomnet. In feite verkoop je dan stroom aan de energiemaatschappij. Je kunt meedoen aan de kleineondernemersregeling (KOR). Als je meedoet aan de KOR, vraagt je om vrijstelling van de btw. De meeste particulieren kiezen ervoor om mee te doen.

Meer informatie over de 3 stappen en het wel of niet meedoen met de KOR lees je hier op de website van de belastingdienst.

Mensen vragen ook: FAQ.

Waar kan ik het beste zonnepanelen kopen?

Je kunt het beste zonnepanelen kopen bij een partij die goedkoop is én goede kwaliteit levert wat betreft de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Met een beoordeling van 8,6 is Zonnepanelencentra een uitstekende keus en heb je goede kwaliteit voor een lage prijs.

Wat kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen kosten gemiddeld €250 tot €400 per stuk. Wil je zonnepanelen kopen tegen een lage prijs, dan kun je het beste hier een offerte aanvragen.

Moet je zonnepanelen schoonmaken?

Ja, je moet zonnepanelen schoonmaken wanneer je de maximale opbrengst wilt. Stof of vuil kan de opbrengst verlagen, vooral wanneer de zonnepanelen gekoppeld zijn door een string-omvormer. Bij een string-omvormer brengt elk zonnepaneel net zoveel energie als het paneel met de minste opbrengst.

Kan ik zonnepanelen schoonmaken met kraanwater of autoshampoo?

Ja, met kraanwater kun je zonnepanelen schoonmaken. Autoshampoo is absoluut at te raden. Zonnepanelen moet je niet met shampoo of schoonmaakmiddelen schoonmaken. Hierdoor kunnen de cellen van de zonnepanelen beschadigd raken. Gebruik altijd een zachte doek of spons voor het schoonmaken.

Zelf zonnepanelen schoonmaken: wat is het beste?

Hoewel kraanwater te gebruiken is kun je zelf zonnepanelen schoonmaken het beste doen met osmosewater. In tegenstelling tot kraanwater zit hier geen kalk in dat kan achterblijven op de zonnepanelen. In osmosewater zit ook geen zout of nitraten en het laat geen strepen op vlekken achter. Osmosewater is te koop als particulier. Sommige autowasstraten waar je zelf je auto kunt wassen hebben ook osmosewater. Dit zou je ook in een jerrycan kunnen meenemen.

Hoe vaak is zonnepanelen schoonmaken verstandig?

Maak elk jaar je zonnepanelen schoon voordat de zonnige periode begint. Maart of april is een prima tijd om elk jaar je zonnepanelen schoon te maken. Hoe vaak je je zonnepanelen wilt schoonmaken is echter aan jou. Gebruik wel osmosewater en een zachte doek of spons om de zonnepanelen niet te beschadigen en geen vlekken achter te laten.

Hoeveel kosten 12 zonnepanelen inclusief installatie?

Hoeveel kosten 12 zonnepanelen inclusief installatie? Dit kost ongeveer €4500 inclusief 21% btw die je weer kunt terug krijgen. Voor 12 zonnepanelen inclusief installatie kun je hier gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!

Waar moet je je zonnepanelen aanmelden en is dit verplicht?

Je moet je zonnepanelen aanmelden via energieleveren.nl om niet strafbaar te zijn. Het is wettelijk verplicht om je zonnepanelen aan te melden. Doe je dit niet dan kan de energieleverancier besluiten dat de stroom die je niet opwekt je stroomverbruik niet compenseert. In dat geval krijgt de energieleverancier gratis energie.

Is GoVolt betrouwbaar?

Ja, GoVolt is betrouwbaar. GoVolt en Zonnepanelencentra zijn hetzelfde bedrijf en scoren in deze review een 8,6 als beoordeling.

Waar krijs ik de goedkoopste online offerte zonnepanelen?

Online offerte zonnepanelen aanvragen kun je het beste doen bij Zonnepanelencentra/GoVolt. Lees hier in deze review de ervaringen en de voordelen van online zonnepanelen kopen.

Online offerte zonnepanelen offerte aanvragen.

Een online offerte zonnepanelen aanvragen is een verstandige keuze. Het is namelijk gratis en vrijblijvend, terwijl je veel specifiekere informatie krijgt over de mogelijkheden, kosten en geldbesparing ten opzichte van informatie die op internet te vinden is. Die informatie is niet gericht op jouw situatie. Denk daarbij aan het dak en de ligging ten opzichte van de zon.

Het rapportcijfer voor Zonnepanelen Centra is erg hoog, waardoor we je aanraden om in ieder geval een offerte bij hun aan te vragen. Zonnepanelen kopen online is makkelijk biedt jou de kans om snel offertes met elkaar te vergelijken. Zonnepanelencentra.nl biedt de laagste prijs garantie.

Aangezien de salderingsregeling per 2025 veranderd wordt is het aan te raden zo snel mogelijk zonnepanelen te kopen en zo lang mogelijk te profiteren van de huidige regeling.

Krijg een GRATIS OFFERTE OP MAAT voor zonnepanelen.

Zonnepanelencentra.nl geeft jou de laagste prijs garantie!

Ja, ik wil een gratis offerte waarmee ik weet hoeveel geld de zonnepanelen mij kosten én opleveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!

Onze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken deze cookies om deze website goed te laten functioneren, te optimaliseren en personaliseren Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring. Meer informatie

COOKIEVERKLARING Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door je bezoek aan onze website op jouw telefoon/laptop worden geplaatst. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer of je opgeslagen bestanden. Lees ook onze privacyverklaring: http://energiebespareninfo.nl/privacyverklaring-energiebespareninfo/ Gebruik van cookies Dankzij cookies kunnen wij jouw browser herkennen wanneer je een volgende keer onze website bezoekt. Hierdoor kunnen wij het gebruiksgemak van onze website voor je vergroten en optimaliseren wij hiermee de werking van onze website. Tevens gebruiken wij cookies om onze affiliate diensten aan te kunnen bieden en de effectiviteit van onze affiliate diensten bij te houden. Behalve je IP-adres slaan wij geen naam- en adresgegevens of andere persoonlijke gegevens op. De langs deze weg verzamelde persoonsgegevens zijn in beginsel anoniem en worden niet door ons verkocht aan derden. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/kan-ik-altijd-cookies-uitzetten. Derden De meeste cookies worden niet door ons zelf geplaatst of uitgelezen, maar door derde partijen. Dat zijn bijvoorbeeld Google Analytics en social media. Wij hebben geen volledige controle over wat deze aanbieders met de cookies doen, wanneer zij ze uitlezen. Voor meer informatie verwijzen over deze verwerkingen, verwijzen wij je dan ook door naar de privacyverklaring van deze partijen. Social media Wij maken gebruik van verschillende social media kanalen om onze diensten aan te bieden. Lees de Privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan: ● Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation ● Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875 ● Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/update-privacy-policy ● Pinterest: https://policy.pinterest.com/nl/privacy-policy Youtube Ter promotie van onze diensten kan het zijn dat wij Youtube filmpjes op onze website plaatsen. Youtube is een services van Google. Google plaatst cookies via Youtube om de advertenties te laten zien die aangepast zijn naar jouw Youtube voorkeuren. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl. Google Analytics Onze website maakt hiervoor o.a. gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse mogelijk maken van de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Dit helpt om de werking van de website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derde partijen de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals omschreven in onze Privacyverklaring. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl Links Op onze website vind je ook links naar andere websites. Onze cookie- en privacyverklaring zijn niet van toepassing op websites van derden die door middel van buttons en/of links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij houden geen toezicht op en zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door en via zulke derde partijen. Cookies weigeren of uitschakelen Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt wordt er een mededeling over de geplaatste cookies getoond. Het staat je vrij om het gebruik van bepaalde cookies weigeren door in je telefoon/laptop/desktop de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Huidige cookieverklaring We kunnen deze cookieverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen in ons cookieverklaring worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent. Vragen? Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Sluiten