Beleggen in duurzame energie en de energietransitie: investering naar 500%?

Beleggen in duurzame energie en overig energie met inzicht in de handelingen van een expert.

We hebben op onze website al vele bespaartips, energiebesparende producten en informatie over energie beschreven. Hiermee kun jij jouw energierekening omlaag brengen. Naast geld besparen is geld verdienen met energie ook mogelijk. Beleggen in duurzame energie zou een verstandige zet kunnen zijn. Lees in dit artikel over het kopen van energie aandelen zoals waterstof aandelen en krijg hulp bij het maken van keuzes om te kopen en te verkopen in de 500 Procent Renewable Race.

Wij zijn geen beleggingsexpert en schrijven dit artikel om investeren in duurzame energie onder de aandacht te brengen. Dit artikel is geen advies in het kopen of verkopen van bepaalde aandelen.

Duurzame energie is de toekomst. Jouw belegging naar 500% in 5 jaar tijd?

Het is zeker mogelijk! Zorg ervoor dat je geholpen wordt door experts met vele jaren ervaring!

Ja, ik wil zien welke hulp ik voor beleggen kan krijgen

Beleggen in duurzame energie en de 500 Procent Renewable Race: waarom zou dit verstandig kunnen zijn?

Beleggen in duurzame energie is één van de vele opties waar je uit kunt kiezen. Waarom zou het verstandig kunnen zijn om te investeren in groene energie of grijze energie met de 500 Procent Renewable Race?

Energie is een blijvertje. De hele wereld heeft het nodig en er is steeds een spel van vraag en aanbod. Er is volop gelegenheid om op een gunstig moment in te stappen om op termijn winst te maken. Dit is zo met de fossiele brandstof (aard)olie, maar ook met diverse groene energie.

De regering heeft met het Klimaatakkoord als doel om in 2050 om de uitstoot van broeikasgassen met 95% te hebben verminderd en alle woningen aardgasvrij te hebben. Hierin is duurzame energie zeer belangrijk. Zo krijgen worden energiebesparende maatregelen zoals een zonneboiler en een warmtepomp gesubsidieerd. Ons energieverbruik moet omlaag en de energie die opgewekt wordt moet groener en dus milieuvriendelijker.

Niet alleen in Nederland, maar ook in andere delen van de wereld wordt geïnvesteerd in duurzame energie: in 2021 nam de duurzame energiecapaciteit wereldwijd toe met ruim 260 GigaWatt. Een record! Om de opwarming van de aarde tegen te gaan zal er steeds meer vraag zijn naar hernieuwbare energie van duurzame energiebronnen. Duurzame energie is de toekomst. Vooral waterstof aandelen zijn erg interessant.

Waterstof aandelen: energievoorziening van de toekomst?

Fossiele brandstoffen zullen ooit op raken en bij de verbranding om energie op te wekken worden er milieuonvriendelijke gassen uitgestoten. Om de CO2-uitstoot te verlagen én energiebronnen te hebben die onuitputtelijk zijn worden andere mogelijkheden onderzocht. Met windenergie en zonne-energie stroom opwekken dankzij windmolens en zonnepanelen wordt meer en meer opgepakt, maar de energietransitie gaat niet snel genoeg.

Als alternatief voor gas wordt er volop onderzoek gedaan naar waterstof. Dat betekent dat investeren in waterstof aandelen wel eens een gouden greep kan zijn.

Waterstof kan op vele manieren gemaakt worden, zoals je in dit artikel kunt lezen. Door de vele mogelijkheden is waterstof een behoorlijke kanshebber om gas te vervangen. Dit zal niet binnen enkele jaren wereldwijd gerealiseerd zijn, maar investeringen voor de winning van waterstof kan al gauw fors toenemen.

In november 2021 werd een proef gestart met de eerste woning op waterstof energie. In Delft staat op het terrein van de TU Delft een woning die bewoond wordt tot in juli 2022 de proef is afgesloten. We zijn erg nieuwsgierig naar de testresultaten. Kun je met waterstof hetzelfde als dat je met gas kunt? Er zijn ook plannen om een nieuwe wijk in Hoogeveen waterstof energie te laten gebruiken in plaats van aardgas.

Waterstof in plaats van gas heeft nog een lange weg te gaan, maar er is een voordeel. De gasleidingen die nu in Nederland liggen zijn ook geschikt voor waterstof. Dat betekent dat er alleen in de huizen en gebouwen aanpassingen nodig zijn, maar dat het aanbrengen van duizenden kilometers nieuwe leidingen niet hoeft.

Auto op waterstof

Er wordt ook onderzoek gedaan naar het rijden op waterstof. Dit zou kunnen betekenen dat andere brandstoffen op lange termijn niet meer gebruikt hoeven te worden door voertuigen.

Toyota en Hyundai zijn het meest vooruitstrevend met het produceren van auto’s op waterstof. Een auto op waterstof is milieuvriendelijker dat een auto die rijdt op gas, diesel of benzine wanneer het groene waterstof betreft. Waterstof is geen grondstof die ergens op aarde te vinden is: het moet gemaakt worden.

De waterstof kan met behulp van elektriciteit gemaakt worden. De productie van waterstof en het verlies tijdens het transport, de opslag en in de batterijcel kost zoveel energie dat een auto op waterstof op het moment van schrijven (juli 2022) behoorlijk duur is. Bij een elektrische auto wordt uiteindelijk 77% van de 100% elektrische energie benut. Bij een waterstof auto is dit slechts 27%.

Waterstof Aandelen Auto Tanken Energie Besparen Info

Het aantal auto’s op waterstof en de plekken waar je waterstof kunt tanken zijn nog minimaal. Op dit moment zijn er 2 auto’s en nog geen 20 tankstations. De prijs van de auto’s zijn 1,5 keer zo duur als een vergelijkbare elektrische auto en het tanken is zelfs 2 keer zo duur. Wel zijn er volop ontwikkelingen, omdat waterstof energie wel als de toekomst wordt gezien. In Europa zijn andere landen al verder met het realiseren van tankstations met waterstof.

Het voordeel van waterstof is dat het geen CO2-uitstoot heeft, maar alleen wat water. Zo rijdt je schoon en milieuvriendelijk. Door de grote belangstelling voor waterstof is investeren in waterstof aandelen een aantrekkelijke optie.

LNG gas: vloeibaar aardgas.

LNG gas is vloeibaar aardgas. Door aardgas af te koelen naar een temperatuur van -162 graden Celsius wordt het vloeibaar en het volume 600 keer zo klein. LNG gas kan hierdoor makkelijker naar andere werelddelen vervoerd worden. Daarbij is LNG een schoner alternatief voor diesel en conventionele scheepsbrandstoffen. Voor de transportwereld is dit zeer interessant.

LNG is ook volop in ontwikkeling. Er wordt steeds meer gebruik van gemaakt en de groene variant wordt door Engie in Frankrijk geproduceerd. Dit gebeurt nog in een pilotfase, maar bio-LNG heeft zeker toekomst.

Met LNG zijn de motoren ook een stuk stiller dan bij het gebruik van diesel. Vrachtwagens, binnenvaartschepen en kustvaarder maken al gebruik van LNG en cruiseschepen zullen snel volgen. In de Verenigde Staten wordt onderzocht op het ook in de luchtvaart ingezet kan worden.

In steeds meer landen worden LNG tankstations geopend. In Europa zie je in Engeland, Spanje en Italië steeds meer tankstations voor LNG en Nederland heeft op het moment van schrijven al 24. De CO2-uitstoot is met LNG zo’n 10% tot 15% lager dan diesel.

Waarom zou LNG gas een interessante investering zijn? Voor aardgas zijn veel landen voor een groot deel afhankelijk van Rusland. Hierdoor is het, zeker door de oorlog die Rusland momenteel uitvecht met Oekraïne, moeilijk te voorspellen hoe prijzig gas voor ons en andere landen gaat worden. LNG, Liquefied Natural Gas, kan via schepen makkelijk vanuit verre landen naar Nederland en ook andere landen komen. Tegenwoordig komt om de dag een schip, meestal uit de Verenigde Staten, met een lading LNG waar wel 100.000 huishoudens hun jaarlijkse vraag mee kunnen vervullen.

Energie-expert Jilles van den Beukel geeft in een interview met Trouw aan dat er nieuwe LNG-projecten gestart worden en er over 5 jaar weer meer LNG geproduceerd gaat worden.

Beleggen in olie.

Olie is een belangrijk product in de wereld. Aardolie is vooral belangrijk voor de industrie en voor vervoer. Raffinaderijen maken uit aardolie diesel, kerosine, stookolie, smeerolie, teer, benzine en LPG. Bij het maken van kunststoffen is aardolie de grondstof. Olie is op dit moment nog onmisbaar, maar de olievoorraden zijn niet oneindig.

Wanneer olie schaarser wordt zal het ook duurder worden. Zoals eerder gezegd bij de alinea over waterstof is het doel in de wereld om uiteindelijk geen milieuvervuilende fossiele brandstoffen meer te hoeven gebruiken, maar schone groene energiebronnen zoals wind en zon. Zover is het echter nog lang niet. Met de nu bekende voorraden olie kunnen we nog zo’n 80 jaar doen. De vraag naar olie zal nog lang blijven stijgen door een groei van de wereldbevolking en de mondiale welvaart. Elke dag worden er naar schatting 85 miljoen vaten olie gebruikt.

Beleggen in olie kan zeer interessant zijn doordat de prijzen schommelen afhankelijk van de wereldeconomie. Door het nieuws te volgen kun je winstgevend beleggen in olie.

Uitgelicht

Investeren in groene energie en de energietransitie.

De hele wereld heeft energie nodig en dus in beleggen in duurzame energie potentieel zeer winstgevend. Het steeds meer investeren in groene energie en daardoor groene energie verbruiken in plaats van grijze energie heet de energietransitie. Groene energie heeft niet de nadelige milieu-effecten die grijze energie heeft. De energietransitie is daarom vaak onderwerp van gesprek.

Er zijn allerlei bedrijven betrokken bij het opwekken, de opslag en vervoeren van energie. Hiermee heb je vele beleggingsmogelijkheden.

We vertellen je straks meer over het investeren in groene energie en de energietransitie. Maar niet alleen duurzame groene energie is interessant. Ook grijze energie is nog interessant om in te beleggen. Zo bevat op het moment van het schrijven van dit artikel de 500% Renewable Race portefeuille aardgas, batterijen en kernenergie.

Hulp met beleggen: doe mee met de 500 procent Renewable Race.

Beleggen in duurzame energie, in grijze energie en bedrijven die betrokken zijn in de wereld van energie zijn zeer interessant. Beleggen kan voor sommige mensen wat spannend zijn, omdat je ook verlies zou kunnen lijden. Hulp met beleggen is dan wel fijn. Wil jij weten wat ervaren beleggers doen? Kopen ze of verkopen ze? En welke aandelen kopen en verkopen ze dan en wanneer doen ze dat?

De 500% Renewable Race is door Ronald de Zoete van oilexpert.nl en Harm van Wijk van beleggen.com gestart met als doel de belegging in 5 jaar tijd 500% meer waard te laten worden!

Ronald de Zoete en Harm van Wijk

Ronald de Zoete is eigenaar van OilExpert. Met kennis van de oliemarkt en ruim 25 jaar aan ervaring in de internationale handelswereld analyseert hij dagelijkse cijfers en nieuwsberichten om daar een marktverwachting uit te halen. Sinds 2021 legt hij zich ook toe op de groene energietransitie.

Naast olie zullen LNG, kernenergie, waterstof, Co-2 opslag, batterijen, fuel cells etc. een steeds grote rol gaan krijgen. Met de 500% Renewable Race kunnen beleggers inspelen op deze net ingezette trend en investeren in bedrijven die hierin succesvol (kunnen) zijn.

Harm van Wijk is eigenaar van beleggen.com en is al 32 jaar ondersteuner van particulieren in het beleggen van aandelen en opties. Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Hij biedt onder andere een gratis beleggersgids ‘in 10 stappen succesvol beleggen’ aan en een gratis online training over beleggen waarin hij je zal vertellen over software die zelfs voor beginnende beleggers geschikt is om een mooi rendement te maken. Het is een kwestie van de rode en groene pijlen opvolgen.

Wat heeft al die kennis en kunde de mannen eigenlijk opgeleverd?

Harm van Wijk geeft aan op zijn website dat hij en zijn cliënten gemiddeld 20,6% rendement halen over de beleggingen.

Ronald de Zoete belegt succesvol en tipte al meerdere keren aandelen die in waarde verdubbelden!

500 Procent Renewable Race: met deze informatie 5 keer jouw investering?

Het doel is om in 5 jaar tijd de belegging keer 5 terug te krijgen. Beide mannen staken de koppen bij elkaar en zijn met de 500 Procent Renewable Race gekomen. Wat krijg je wanneer je meedoet met de 500 Procent Renewable Race?

Beleggen Energie Inhoud 500 Renewable Race

Ontwikkelingen energietransitie digimagazine.

Wanneer je goed wilt zijn in beleggen heb je daar kennis voor nodig. Kennis van beleggen en kennis van de sector. Beleggen in de energiesector betekent dat je in een sector investeert waar volop ontwikkelingen zijn, zoals bijvoorbeeld het onderzoeken van waterstof als mogelijke vervanger van aardgas.

Wanneer je meedoet aan de 500% Renewable Race krijg je 5 jaar lang jaarlijks 6 keer een digimagazine ontwikkelingen energietransitie. Hiermee blijf jij op de hoogte en kun je je kennis vergroten.

In het digimagazine van mei 2022 lees je bijvoorbeeld over ‘Rusland en de energietransitie’. Wat zijn de gevolgen van de boycot op Russische olie? Gaan de prijs omhoog of juist omlaag? Een zeer interessant stuk over de boycot, de prijzen, korting en de inkomsten.

Verder worden in deze editie kernenergie besproken. Is kernenergie de toekomst? Kernenergie kan in de toekomst mogelijk duurzamer gemaakt worden. Wat is de invloed op de energietransitie? Daarover meer in het digimagazine. Je kunt alle digimagazines lezen, dus ook diegene die gepubliceerd zijn voordat jij je hebt aangemeld voor de 500% Renewable Race.

Tot slot lees je in het digimagazine van mei 2022 over 8 energie aandelen die zeer interessant zijn wanneer je wilt beleggen in duurzame energie, de energietransitie en de bedrijven die erbij betrokken zijn. Bij elke aandeel wordt verklaard wat het zo interessant maakt.

Inzicht in de 500 Procent Renewable Race portefeuille.

Beleggen in energie aandelen zal best moeilijk zijn voor veel mensen. Er zijn zoveel mogelijkheden, dus welke energie aandelen zijn de beste keuze? Let op! Ronald de Zoet, Harm van Wijk en de 500% Renewable Race geven geen financieel advies, maar laten gewoon zien in welke aandelen de Renewable Race koopt en verkoopt. Dit doen ze overigens zeer succesvol.

Ze laten zien in welke energie aandelen beleggen interessant kan zijn door de complete portefeuille 5 jaar lang te delen. Zo zie je of ze beleggen in windenergie aandelen, beleggen in waterstof energie en al die andere mogelijkheden van beleggen in de energiesector.

Je hebt dus de complete lijst van energie aandelen in handen. Welke aandelen het zijn, hoeveel het zijn, in welke sector het aandeel zit en welke gekocht en verkocht worden. Zo kregen de deelnemers van de 500% Renewable Race op woensdag 20 april om 16:15 het bericht dat 17 minuten eerder de aandelen van Golar (GLNG) met ruim 100% winst verkocht werden. Wanneer je de aankoop op 21 juli 2021 en de verkoop op 20 april 2022 gevolgd had maakte je 108,90% winst! De aankoop was namelijk $11,80 en de verkoop $24,65 per aandeel.

Oilexpert benadrukt altijd dat het geen advies geeft en geen vermogensbeheerder is. Alle handelingen die jij doet neem je onder je eigen verantwoordelijkheid.

Je kunt dus de acties kopiëren (onder je eigen verantwoordelijkheid) en daarmee het succes krijgen die deze ervaren beleggers ook hebben. Beleggen voor beginners wordt daarmee een stuk makkelijker. Zie je dat ze beleggen in windenergie? Dan kun je dat als je wilt zelf ook doen. Wordt een aandeel verkocht met winst? Dat kun je dezelfde dag nog doen, omdat je hier snel over geïnformeerd wordt.

Jaarabonnement Premium op Oilexpert

Met de 500% Renewable Race krijg je ook 1 jaar het abonnement premium. Het Premium Oilexpert abonnement zorgt voor toegang tot exclusieve inhoud op de site én in de Oilexpert-App. Naast snelle marktupdates op oliegebied krijg je ook updates over de ontwikkelingen binnen de lng (aardgas) en waterstof sector. Daarnaast krijg je uiteraard alle transacties (olie; aandelen, opties, hefbomen) van Oilexpert meteen na uitvoering per e-mail toegestuurd. Met toegang tot de technische analyse op de olieprijs heb je als belegger een voorsprong.

Toegang tot Oilexpert Membershipsite over Olie, LNG en waterstof.

Zoals gezegd is winstgevend beleggen makkelijker wanneer je zelf ook over kennis van de markt beschikt. Wanneer en op welke plek kunnen situaties ontstaan die prijzen doen laten stijgen? Wees snel op de hoogte met de informatie op Oilexpert.nl over olie, LNG en waterstof.

Op het gebied van LNG en waterstof zie je op Oilexpert.nl een nieuwspagina, een kennispagina en een ‘beleggen in ….’ pagina. Op het gebied van olie zie je in het dropdown menu naast de 3 pagina’s die LNG en waterstof ook hebben de pagina van de technische analyse en de actuele olieprijs pagina.

Op de nieuws pagina vind je van zowel Olie, LNG als waterstof het laatste nieuws dat effect kan hebben op de aandeelprijs. Het nieuws is ook als leek goed te lezen en te begrijpen. Het nieuws wordt voorzien van grafieken en tabellen. Met het nieuws heb je een onderbouwing waarom bepaalde aandelen interessant worden of juist niet.

Op de kennispagina wordt je op de hoogte gehouden van gebeurtenissen die direct van invloed op acties die je kunt ondernemen. Welke aandelen zijn interessant om direct in te investeren?

De pagina’s ‘beleggen in …’ laten precies de handelingen van Oilexpert zien. Welke aandelen worden gekocht of verkocht en om hoeveel aandelen gaat het. Met duidelijke tabellen zie je precies de aankoop- en verkoopdatum van elk aandeel. Uiteraard is het rendement ook zichtbaar.

Bij het kopje olie vind je onder ‘beleggen in olie’ ook informatie over hefboomproducten, aandelen en opties. Ook vind je uitleg voor beginnende beleggers en ervaren beleggers. Oilexpert biedt veel informatie en concrete handelingen die al jaren mooie rendementen oplevert. Dat maakt de 500% Renewable Race zeer interessant.

Toegang tot Oilexpert app met concrete signalen.

Met de Oilexpert app heb je op je mobiele telefoon altijd het snelste het nieuws en concrete signalen om te kopen en te verkopen. Dit is geen advies, maar een melding welke handelingen Oilexpert uitvoert. Dit levert op de lange termijn mooie rendementen op.

Bekijk bij een premium abonnement naar alle updates rondom olie, LNG en waterstof. Met de Oilexpert app kun je direct reageren en de handelingen uitvoeren die Oilexpert ook uitvoert.

1 op 1 coaching door Oilexpert.

Een waardevol onderdeel van de 500% Renewable Race is de 1 op 1 coaching door oilexpert. Je hebt dit met Ronald persoonlijk. Je kunt dus leren van iemand met veel ervaring. Bespreek waar je tegenaan loopt en welke vragen je hebt om zo zelf ook jouw kennis te laten groeien.

6-weekse online training om geld te verdienen met energiemarkt.

Je krijgt genoeg informatie bij de 500% Renewable Race om je al snel geen beginner meer te voelen. Je krijgt ook een 6-weekse online training om geld te verdienen met de energiemarkt. Deze loopt via de website van Harm. Wil je een indruk krijgen van welke informatie je krijgt dan kun je onderstaande video bekijken:

Live Q&A’s om al jouw vragen beantwoord te krijgen.

In bovenstaande video zie je dat er tijdens webinars gelegenheid is om vragen te stellen. Deze live Q&A’s zorgen ervoor dat je direct een vraag kunt stellen die bij je opkomt na het horen van informatie. Door snel een antwoord te krijgen zul je steeds makkelijk groeien qua kennis. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ‘er niet uit komt’ en daardoor verkeerde beslissingen gaat nemen.

2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com

Je krijgt niet alleen toegang tot informatie op oilexpert.nl, maar ook 2 jaar lang VIP toegang voor mijn.beleggen.com. Hiermee heb je toegang tot een beleggersforum waar ruim 90.000 beleggers actief zijn om kennis te delen, te helpen en in contact te komen met experts.

Met toegang tot dit waardevolle forum heb jij oplossingen van experts binnen handbereik. Naast 15 (!) experts is ook Harm van Wijk zelf elke dag enkele uren aanwezig op het forum. Wanneer je ergens niet uit komt krijg je al snel hulp via het forum.

Het aantal deelnemers en het aantal experts is nog steeds groeiende. Geen wonder, want het is zeer waardevol wanneer jij winstgevend wilt beleggen.

Zo lezen we een mooi bericht van iemand die de Trading Navigator heeft aangeschaft: ‘Ik ben op 1 november begonnen met een aandelenpakket van €67,500 en eindig dit jaar op €87,640 zo’n mooie 29,84%.’

De Trading Navigator is een beurssoftware die je met groene pijlen koopadvies geeft en met rode pijlen een verkoopadvies. Dat maakt beleggen nog een stuk eenvoudiger.

Ervaringen oilexpert: Een overtuigend cijfer.

Op de bekende reviewwebsite Trustpilot zijn ook 146 reviews geschreven over oilexpert. Ze zijn overwegend positief met een beoordeling van een 8,6. We hebben hier de 4,3 van de 5 sterren omgerekend naar een rapportcijfer. Met deze ervaringen met oilexpert kun je zien dat er echt kwaliteit wordt geboden.

Beleggen.com van Harm van Wijk scoort een 7,2 op basis van 21 beoordelingen. Hij heeft al decennia ervaring, is te gast geweest bij vele radio- en tv-programma’s en maakt mooie rendementen. Kijk goed naar de ervaringen. Zo is er een lage beoordeling van iemand gegeven met als reden dat deze persoon Harm van Wijk irritant vindt, omdat ze ‘continu lastig gevallen wordt op YouTube. Dit gaat dus helemaal niet om de kwaliteit van de producten van Harm.

WebsiteAantal ervaringenBeoordelingscijfer
Oilexpert.nl146 ervaringen8,6
Beleggen.com21 ervaringen7,2

Mensen vragen ook: FAQ.

Is beleggen in duurzame energie verstandig?

Beleggen in duurzame energie lijkt zeer verstandig. Dat komt doordat veel landen in de wereld bezig zijn met een energietransitie: het vervangen van grijze energie voor groene energie. De duurzame groene energie is zo in opkomst dat er in deze markt veel geld te verdienen lijkt met beleggen. Zo wordt waterstof als een serieus alternatief van gas gezien. Wij vertellen je hier meer over het vinden van winstgevende aandelen.

Welke duurzame energie aandelen zijn het beste om in te beleggen?

Welke de beste duurzame energie aandelen het beste zijn om in te beleggen is moeilijk te zeggen, maar je kunt in dit artikel wel te weten komen welke aandelen je op de lange termijn een grote kans om winst geven. Je hebt geen garantie, maar wanneer je dit aandelen portefeuille opvolgt is de kans groot op een mooi rendement netzoals deze ervaren belegger vaak heeft.

Waar vind ik hulp voor beleggen voor beginners?

zoek je hulp voor beleggen voor beginners? Het makkelijkste is wanneer je gewoon koop- en verkoopsignalen kunt opvolgen. In dit artikel lees je hoe je deze krijgt en vertellen we je ook meer over een interessante markt voor beleggen: duurzame energie.

Waterstof aandelen: hoe interessant zijn deze?

Waterstof aandelen zijn zeer interessant! De hele wereld is bezig om te kijken of waterstof fossiele brandstoffen kan vervangen. De eerste berichten zijn positief. In de 500 Procent Renewable Race leer je hoeveel potentie waterstof aandelen hebben.

500 Procent Renewable Race Review met 167 ervaringen.

Wil je weten wat de 500 Procent Renewable Race Ervaringen van vorige klanten zijn? In dit artikel over beleggen in energie zit een 500 Procent Renewable Race Review waarin je leest wat je krijgt en hoe het werkt. Wist je bijvoorbeeld dat waterstof aandelen op dit moment heel interessant zijn?

Beleggen in duurzame energie en de energiesector: energie is hot!

Over energie wordt meer dan ooit gesproken zo lijkt het. De hele wereld is bezig met hernieuwbare energie die duurzaam is, het verminderen van fossiele brandstoffen en het vinden van vervangende energiebronnen voor bijvoorbeeld gas. Waterstof is aan het opkomen en ook vloeibaar LNG gas is zeer interessant. Alle redenen om beleggen in energie te overwegen. Zorg wel dat je beschikt over belangrijke informatie en advies van experts. Ga jij in 5 jaar tijd jouw investering met 5 vermenigvuldigen met de 500 Procent Renewable Race?

Duurzame energie is de toekomst. Jouw belegging naar 500% in 5 jaar tijd?

Het is zeker mogelijk! Zorg ervoor dat je geholpen wordt door experts met vele jaren ervaring!

Ja, ik wil zien welke hulp ik voor beleggen kan krijgen
Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!