Frank Energie Review: energieleverancier die de energieprijzen niet verhoogd om winst te maken!

Frank Energie Review met alles over energietarieven, salderen en de terugleververgoeding!

In deze Frank Energie review nemen we een nieuwe energieleverancier onder de loep. Is Frank Energie betrouwbaar en wat zijn de doelen van deze energiemaatschappij? We vertellen je over de Frank Energie ervaringen van andere mensen en benoemen positieve recensies en negatieve recensies van (ex-)klanten. En hoe werkt bij Frank Energie salderen, hoe is de Frank Energie solvabiliteit en hoe hoog is de Frank Energie terugleververgoeding? Laat onderaan het artikel even weten wat jouw ervaring is met deze energieleverancier én hoe een dynamisch energiecontract jou bevalt..

Betaal nu energieprijzen die niet worden verhoogd om winst te maken!

Je zit nergens aan vast en kunt zelfs geld verdienen door stroom te gebruiken!

Ja, ik wil graag het aanbod van Frank Energie zien.

Frank Energie review: alles over dynamische energie tegen de inkoopprijs op de markt.

In deze Frank Energie review vertellen we je alles over deze energieleverancier die aan de weg timmert. Frank Energie biedt dynamische energieprijzen. Dit is anders dan bij andere energieleveranciers. Bij Frank Energie kunnen de energieprijzen per uur verschillen. We vertellen je over Frank Energie en haar missie. We leggen de Frank Energie tarieven uit en vertellen over de betrouwbaarheid en de solvabiliteit. Ook bespreken we de situatie voor zonnepanelenbezitters en de terugleververgoeding. Voor mensen die elektrisch rijden vertellen we over de Jedlix app.

Na deze informatie laten we je cijfers zien die (ex-)klanten geven aan Frank Energie. Door in deze Frank Energie review verschillende bronnen te raadplegen en de date te verzamelen kunnen we een rapportcijfer op basis van honderden Frank Energie ervaringen uitdelen. We beschrijven positieve en negatieve punten die we zijn tegengekomen in de beschreven ervaringen.

We hopen dat je na het lezen van de review een goed beeld hebt of Frank Energie en dynamische energie iets voor jou is. Bovenaan en onderaan dit artikel vind je de knop om direct te zien wat Frank Energie jou kan bieden.

Wat is Frank Energie?

Wie is Frank Energie vragen veel mensen zich af. Frank Energie is een nog jonge energieleverancier. De eigenaar van Frank Energie is Thomas Hulshoff die 20 jaar lang bij Eneco werkte. Hij richtte in 2020 Frank Energie op om een verandering teweeg te brengen in de energiemarkt. Er wordt weinig geld geïnvesteerd in marketing, de ontwikkeling van het online platform en de app en overige processen. Deze overige processen worden geautomatiseerd. Doordat Frank Energie weinig kosten maakt is de prijs die jij betaalt ook laag.

Frank Energie schatte in november 2021 aan het einde van het jaar 30.000 klanten te hebben en in 2022 door te groeien naar 300.000 klanten! Frank Energie gebruikt geen ‘overbodig’ personeel als dure marketingteams en werkt niet vanuit meerdere grote kantoren.

Frank Energie tarieven: dynamische energieprijzen.

Hoe werkt Frank Energie? Welke verandering zien we bij deze energieleverancier ten opzichte van andere leveranciers?

Frank Energie biedt iets redelijk unieks in Nederland: je betaalt energieprijzen die gelijk zijn aan de inkoopprijzen. Dat betekent dat die prijzen niet verhoogd worden door Frank Energie om daarop winst te maken! De prijs gaat mee met de ontwikkelingen in de markt. Je hebt geen contracten met een vaste prijs, maar variabele contracten zonder looptijd.

De gasprijs verandert elke dag en die voor stroom zelfs elk uur. Dat betekent dat Frank Energie tarieven hanteert waarbij er momenten zijn dat energie een stuk goedkoper is en jij op die momenten het beste de grootste energieverbruikers kunt gebruiken. Als het bijvoorbeeld hard waait of wanneer de zon veel schijnt, is er een energieoverschot en dat drukt de prijs. Wanneer we kijken naar zondag 24 april 2022 dan zien we dat rond 20:00 de stroomprijs op zijn hoogtepunt was met €0,37 per kWh. Om 13:00 zien we echter een stroomprijs van -€0,044. Het kost je dan geen geld, maar je verdient dus met de stroom die je verbruikt! Hierdoor kan je flink besparen.

LET OP!!! Bij een minprijs verdien je geld door stroom te gebruiken!

Frank Energie tarieven

De contracten van Frank Energie zijn zonder looptijd en ieder moment opzegbaar. Er wordt niet met een opzegboete gewerkt en er is zelfs geen opzegtermijn. Dit is uniek. Je kunt overstappen wanneer je maar wilt, zonder addertjes onder het gras. Bij andere energieleveranciers worden verschillende contracten met verschillende tarieven aangeboden.

Wanneer je contract afloopt val je in een ‘slaperstarief’. Je gaat dan veel meer betalen. Deze ‘slapers’ betalen met hun hoge energietarieven weer de welkomstbonussen om nieuwe klanten binnen te halen. Voor andere energieleveranciers dan Frank Energie zou het fijn zijn dat iedereen een ‘slaper’ wordt. Bij Frank Energie hoef je niet de einddatum van je contract in de gaten te houden om te voorkomen dat je in een veel duurder ‘slaperstarief’ terecht komt. Er is zoals gezegd geen ander tarief dan de goedkope inkoopprijs. De Frank Energie tarieven zijn voor iedereen hetzelfde.

Dat betekent dat je termijnbedrag niet vast staat, zoals bij andere energieleveranciers. Die schatten voorafgaand aan het jaar jouw energieverbruik en de daarmee gepaarde kosten, delen dit door 12 (maanden) en zo betaal je per maand hetzelfde termijnbedrag.

Bij Frank Energie betaal je een dynamisch termijnbedrag. De hoogte hiervan is elke maand anders. In de zomermaanden is energie goedkoper en betaal je ook minder, terwijl je in de winter wat meer betaalt vanwege de hogere energieprijzen. Zo kom je aan het eind van het jaar nooit voor verrassingen te staan.

Het is ook veiliger met het oog op een faillissement. Ben je bij een andere energieleverancier dan betaal je elke maand hetzelfde termijnbedrag. Dit is een gemiddelde van je verbruikskosten. Dat betekent dat je in de zomer meer betaalt dan de daadwerkelijke energiekosten die je maakt en in de winter minder. Energieleverancier gaan vaak vlak voor de winter of in de winter failliet. In dat geval heb jij in de zomermaanden teveel betaald en ben je dat geld kwijt.

Frank Energie biedt het volgende:

  • Energie tegen inkoopprijzen.
  • Elke maand betaal je de werkelijke kosten.
  • In de winter betaal je meer, in de zomer minder.
  • 100% groen uit NL & CO2-gecompenseerd gas.
  • Je kunt weg wanneer je wil, zonder boete!

Is Frank Energie goedkoper?

Of Frank Energie goedkoper is dan andere energieleveranciers ligt aan jouw verbruiksgedrag. Plan je het in op de momenten dat de prijzen laag zijn dan is de kans zeer groot dat je goedkopere uit bent bij Frank Energie dan bij andere energieleveranciers. Zoals je eerder kon lezen betaal je de actuele handelsprijs en wordt deze niet verhoogd om winst te maken. Op sommige momenten betaal je helemaal niets voor stroom!

Waar je bij Frank Energie tarieven betaalt die zeer scherp zijn is er ook een toeslag van €7 per product per maand. Voor gas en stroom betaal je dus €14 per maand. Hiervan wordt het volgende betaald:

BTW€ 1,21
Marketing€ 0,48
Verbeteringen platform & app€ 1,29
Salarissen€ 2,63
Overige kosten€ 0,82
Marge€ 0,57

Een vaste verhoging betaal je ook bij energieleveranciers met een vast of variabel energiecontract en worden de vaste leveringskosten of vastrecht genoemd. Bij elke energieleverancier zijn de bedragen van vaste leveringskosten verschillend. Deze zijn regelmatig hoger dan de €7 per product per maand van Frank Energie.

Met bomen wordt gas CO2 gecompenseerd. Dat betekent dat het geen groen gas is, maar dat er bomen gepland worden wanneer jij het gas afneemt en dat die bomen de CO2 uitstoot compenseren.

Frank Energie termijnbedrag.

We vertelden je al dat Frank Energie dynamische termijnbedragen hanteert. Je betaalt dus niet elke maand bijvoorbeeld €250, maar elke maand een ander bedrag. Dit komt doordat de energieprijzen zo veel veranderen en jij gaat bij Frank Energie hierin mee.

De hoogte van het eerste en het tweede termijnbedrag wordt berekend op basis van een geschat energieverbruik. Nadat de eerste maand voorbij is, weet Frank Energie dankzij de slimme meter jouw werkelijke verbruik. De uiteindelijke inkoopprijzen van deze maand zijn dan ook bekend. Daarmee worden de werkelijke verbruikskosten van maand 1 berekend. Die worden direct verrekend met de eerstvolgende termijnfactuur, die van maand 3.

In de winter gebruik je meer energie dan in de zomer. Met name het verwarmen van het huis zorgt ervoor dat je in de winter meer zal betalen en in de zomer een laag termijnbedrag hebt. Wanneer je op de website van Frank Energie het termijnbedrag laat uitrekenen is dit een indicatie van het gemiddelde termijnbedrag.

Wil je meer informatie over de termijnfacturen dan kun je dat hier vinden.

Uitgelicht

Is Frank Energie betrouwbaar?

Is Frank Energie betrouwbaar? Je wilt natuurlijk een energieleverancier die doet wat hij zegt te doen zonder vervelende verrassingen. Dat de website van Frank Energie betrouwbaar is zie je aan het slotje in de adresbalk van je internetbrowser. De verbinding is beveiligd.

Frank Energie geeft aan groene stroom te leveren. Geen sjoemelstroom, maar echt groene stroom dat alleen uit Nederland komt. De stroom van Frank Energie is écht groen volgens Klimaatbureau HIER. We zijn benieuwd naar het komende onderzoek in oktober over de duurzaamheid van energieleveranciers dat jaarlijks door WISE, Natuur & Milieu en de Consumentenbond wordt verricht.

Op de bekende website klacht.nl zijn op het moment van schrijven van deze review slechts 2 klachten over Frank Energie. Hier is 1 klacht over het termijnbedrag, maar dit lijkt een misverstand waar Frank Energie ook uitlegt dat het logisch is dat je in de winter meer betaalt.

Verder zijn er geen zaken zoals oplichting of iets in die richting de betrouwbaarheid van Frank Energie kunnen ontkrachten. In onze optiek is Frank Energie betrouwbaar.

Frank Energie solvabiliteit.

Is bij Frank Energie de solvabiliteit positief of negatief? Veel mensen zoeken op internet naar ‘Frank Energie solvabiliteit‘, omdat dit te maken heeft met de financiën bij een bedrijf. De solvabiliteit van Frank Energie is onbekend, maar door de stategie lijkt de solvabiliteit positief. Frank Energie biedt geen vaste contracten aan zoals de meeste andere energieleveranciers wel doen. Het kan daarom niet gebeuren dat klanten in een tijd met lage energietarieven een vast contract voor enkele jaren afsluiten en dat Frank Energie in de financiële problemen zou komen doordat ze later de energie duurder moeten inkopen, maar door dat vaste contract wel tegen een lager tarief moeten verkopen aan de klant.

Frank Energie laat op haar website ook precies zien welke kosten je als klant betaalt. Van de €7 per product die je maandelijks als toeslag bovenop de energieprijzen betaalt worden alle vaste lasten betaalt. Frank Energie lijkt daarmee de financiën goed op orde te hebben. Een faillisement van Frank Energie is dus niet aan de orde en de Frank Energie solvabiliteit lijkt gezond.

Frank Energie App: Inzicht en hulp wat betreft jouw energieverbruik.

Met de Frank Energie app kun je meer inzicht krijgen in jouw energieverbruik. Je ziet de kosten die verwacht worden en de daadwerkelijke kosten. Met de app heb je alle facturen overzichtelijk bij elkaar en zie je de datum waarom het bedrag wordt afgeschreven.

Een mooie functie van de Frank Energie app is de weergave van de actuele energieprijzen. Je kunt hierdoor een keuze maken of je een apparaat ‘s morgens al aan zet of later op de dag wanneer er een moment is met gunstigere energieprijzen. Dit kan heel veel geld besparen. Met het inzichtscherm kun je nauwkeurig zien hoeveel kosten aan gas en stroom je hebt gemaakt per dag en per uur.

Met de app kun je gegevens en betaalgegevens wijzigen en kun je instellen dat je een seintje krijgt met de energieprijzen van de dag. Zo kun je ‘s morgens je energieverbruik plannen.

Frank Energie App

Frank Energie en zonnepanelen, salderen, terugleveren en de terugleververgoeding.

Wanneer je zonnepanelen hebt kun je bij Frank Energie ook die opbrengsten in de app terug zien. Frank Energie volgt de landelijke salderingsafspraken waarbij de opbrengst en het verbruik tegen elkaar wordt weggestreept aangaande de belastingen. Verder is bij Frank Energie salderen zo geregeld dat ze de dynamische prijs (excl. inkoopvergoeding) voor elke opgewekte kWh betalen. Dat betekent dus dat ze geen vaste vergoeding hebben zoals andere energieleveranciers.

Wek je ’s middags stroom op dan is dat net zoveel waard als de kostprijs op dat moment. Dat zie je op de onderstaande afbeelding links. Op de onderstaande afbeelding links zie je hoeveel het je kost als je ’s avonds stroom afneemt. Frank Energie heeft lagere tarieven dan andere energieleveranciers, maar met het dynamische wijze waarop bij Frank Energie salderen is geregeld ben je minder gunstig uit wanneer je opwekt in de middag en vroeg in de ochten en vroeg in de avond de meeste energie verbruikt. Zoals je op onderstaande afbeeldingen ziet kun je juist nog meer winst maken dan bij andere energieleveranciers door vooral ’s nachts energie te verbruiken. Gelukkig kun je veel apparaten met een timer instellen.

Frank Energie Salderen middag
Frank Energie Salderen avond

Je hebt kunnen lezen dat de stroomprijzen soms heel laag zijn. Hier profiteer je van wanneer je een contract afsluit bij Frank Energie. Het is mogelijk dat het stroomverbruik namelijk helemaal niets kost of zelfs geld oplevert! Dat laatste is het geval wanneer er een negatieve stroomprijs is.

Wanneer je zonnepanelen hebt wek je stroom op. Het is zo dat je bij een negatieve stroomprijs geld krijgt voor het verbruik en betaalt voor teruglevering. Met een negatieve stroomprijs is het dus verstandig om dan energie te verbruiken. Zo gebruik je je opgewekte stroom en lever je minder terug aan het net. Is het bewolkt en leveren je zonnepanelen minder op? Als de stroomprijs op dat moment nog steeds negatief is loont het ook om energie te verbruiken, want dat levert het verbruik je geld op!

De Frank Energie terugleververgoeding is 10 cent.

Frank Energie en de Jedlix app: Slim opladen van de elektrische auto.

Heb je een elektrische auto of een hybride? Frank Energie werkt samen met de app van Jedlix. Deze app herkent de dynamische tarieven van Frank Energie en kiest de laagste tarieven uit om jouw auto op te laden. Dit bespaart een Tesla-rijder zo’n 250 euro per jaar!

Daarnaast biedt de Jedlix app ook inzicht in de kosten en de besparing door het slimme laden. Je kunt in de app aangeven wanneer jouw auto opgeladen moet zijn en de Jedlix app berekent hoe dit zo goedkoop mogelijk kan. Met de eerder genoemde verschillen in kWh kan je al flink besparen, maar je kan ook nog extra geld verdienen. Jedlix verhandelt de momenten waarop je batterij geladen wordt aan energiepartners. Op deze wijze wordt er flexibiliteit gecreëerd voor de energiepartijen, waardoor zij bereid zijn Jedlix te belonen met een financiële vergoeding!

Frank Energie Review: ervaringen en recensies van klanten en ex-klanten.

Voor deze Frank Energie review zijn we op zoek gegaan naar Frank Energie ervaringen van (ex-)klanten. Door hier een totaalcijfer van te vormen krijg je meer inzicht of deze energieleverancier wel of niet positief gewaardeerd wordt. Op verschillende websites kunnen mensen Frank Energie recensies achterlaten en een cijfer uitdelen tussen de 1 en de 5 of tussen de 1 en de 10.

Frank Energie ervaringen: Ruim 800 beoordelingen.

We hebben gezocht naar ervaringen van mensen die klant zijn (geweest) bij Frank Energie. We vonden niet heel veel beoordelingen, maar dit is logisch bij zo’n jong bedrijf als Frank Energie. De cijfers van de beoordelingen vormen een gemiddelde. Bij een systeem tot en met 5 sterren hebben we dit omgerekend naar een cijfer tussen 1 en 10. De onderstaande tabel is geüpdatet op 26-3-2023.

Gemiddelde cijferOp basis van aantal reviewsBron
6,2456nl.trustpilot.com
6,013vergelijkwijzer.nl
7,914klantenvertellen.nl
6,0102Reviews.nl
6,534Energievergelijk.nl
5,6196google.nl *
9,88Ervaringensite.nl
3,82nederlandreview.nl

* Google op ‘Frank Energie’. Aan de rechterkant zie je informatie zoals van Frank Energie met daarbij de Google Reviews.

Totaal aantal ervaringenGemiddelde cijfer Frank Energie
8256,1

Dit cijfer is berekend door elk gemiddelde te vermenigvuldigen met het aantal reviews. Alle punten zijn bij elkaar opgeteld en daarna gedeeld door 825. Frank Energie scoort met een 6,1 een voldoende.

Positieve Frank Energie recensies: Wat vinden klanten fijn aan Frank Energie?

Belangrijk om te weten van een bedrijf is datgene wat ze goed doen. Zijn de positieve punten voor jou belangrijk om voor Frank Energie te kiezen of vind je deze niet zo relevant? We zocht naar positieve Frank Energie recensies en vonden enkele punten die vaker genoemd werden.

#1 Frank Energie tarieven zijn lager dan bij ‘gewone’ energieleveranciers.

We lezen tevreden reacties over de Frank Energie tarieven voor gas en stroom. Met name stroom wordt veel genoemd, omdat deze tarieven per uur aangepast worden. Een schrijver van een recensie vertelt dat hij eerst bij een energieleverancier zat die traditioneel te werk gaat door alle maanden vaste termijnbedragen te rekenen en op dat moment €2,11 voor elke m3 gas te rekenen. Voor stroom zou dit €0,51 per kWh zijn. Hij is overgestapt en vertelt dat Frank Energie tarieven heeft die zo’n 50% lager zijn! Dat klinkt heel logisch, omdat Frank Energie niet verdient aan de energie.

#2 Frank Energie app zorgt dat je je energieverbruik kunt plannen en flink kunt besparen.

Met stroomprijzen die per uur veranderen maakt het verschil voor je energierekening wanneer je je apparaten gebruikt. Met de Frank Energie app krijg je seintjes met de energieprijzen van de dag. Je kunt dus ‘s ochtends zien wanneer de energieprijzen laag zijn en daarop je verbruik inplannen!

Zo kon je op bijvoorbeeld zaterdag 23 april 2022 ‘s morgens in de app zien dat je de wasmachine tegen een tarief van bijna €0,33 per kWh om 21:00 kon aanzetten, maar dat het veel voordeliger was om dit 12:00 ‘s middags te doen tegen een tarief van -€0,17.

#3 Minpunten worden verbeterd.

Energie Besparen Info Frank Energie Ervaringen Review

Er zijn nog maar weinig recensies te vinden over Frank Energie, maar we zien wel een patroon. Waar eerder nog veel klachten waren over de klantenservice en de app is dat in de laatste reviews vrijwel helemaal weg. We lezen dat er veel wordt gekeken naar de app om deze te verbeteren. Na een update blijkt de app goed te werken en actuele prijzen te laten zien. Ook lezen we geen klachten meer over de klantenservice. Het is wel zo dat Frank Energie geen telefoonnummer heeft die je kunt bellen. Je kunt alleen de chat gebruiken en een e-mail sturen.

Negatieve Frank Energie recensies: Wat moet er beter?

Zoals bij veel (jonge) bedrijven zijn er punten waar aan gewerkt moet worden. We kijken naar negatieve Frank Energie recensies en de verbeterpunten. Gelukkig heb  je al kunnen lezen dat er aan de minpunten wordt gewerkt om het te verbeteren. 

#1 De app werkt niet goed.

Het totaalcijfer van 6,1 wordt beïnvloed door recensies die gaan over de Frank Energie app. De app heeft, zoals je eerder in deze Frank Energie review hebt kunnen lezen, een aantal waardevolle mogelijkheden om inzicht te krijgen in je energieverbruik en je energiekosten te verlagen.

De ervaringen met de app zijn niet goed geweest. Met name tot en met februari 2022 zien we een aantal berichten dat de app niet opstart, vastloopt en geen informatie laat zien. Dat maakt de app een stuk minder aantrekkelijk. Op 26 maart 2023 zagen we 167 reviews in de Google Play Store en scoort de app een matige beoordeling: 2,7 sterren met een beoordeling tot 5 sterren.

#2 Hoge termijnbedragen en niet goedkoper.

Een aantal mensen deelt hun ervaring met Frank Energie en is ontevreden over de prijzen. Ze krijgen een termijnbedrag van bijvoorbeeld 500 euro en vinden dat vervelend, omdat ze dachten bij Frank Energie goedkoper uit te zijn. Deze ervaringen zijn geschreven in de wintermaanden. Logisch dat je dan meer betaalt, want energie is in de winter duurder én je verbruikt veel meer energie in de winter.

De verwarming bepaalt ongeveer 76% van je totale energierekening! Dat merk je in de termijnbedragen in de winter. De mensen die hierover schrijven hebben wellicht niet geweten dat het verbruik in de winter zo’n groot deel van je jaarlijkse energierekening is. We zijn benieuwd of deze ervaringen nog worden geüpdatet wanneer de termijnbedragen in de zomer minimaal zijn.

#3 Met Frank Energie contact krijgen verloopt moeizaam.

We lezen enkele ervaringen dat met Frank Energie contact krijgen moeilijk is. Er wordt niet gereageerd op mailtjes en de chat is ook niet snel genoeg. Het is natuurlijk vervelend dat je moet wachten wanneer je met een probleem of vraag zit. Iemand schrijft dat hij een half uur moest wachten op een reactie in de chat en dat het bij de vervolgvraag weer een half uur duurde.

Deze ervaringen met Frank Energie om contact te krijgen lijken recentelijk wat af te nemen, maar we kunnen ons goed voorstellen dat mensen het fijner vinden wanneer een energieleverancier ook per telefoon bereikbaar is.

Mensen vragen ook: FAQ.

Waarom is Frank Energie zo goedkoop?

Frank Energie is zo goedkoop, omdat het geen winst maakt op de energie. De energieprijzen worden dus niet verhoogd om geld te verdienen. Jij betaalt de inkoopprijs van gas en stroom zonder verhoging.

Wat is de goedkoopste energieleverancier 2023?

De goedkoopste energieleverancier 2023 vinden? Frank Energie biedt energietarieven die niet verhoogd zijn om winst te maken en biedt het aan voor inkoopprijzen. Vergelijk het aanbod van Frank Energie met andere energieleveranciers om te zien wat de goedkoopste energieleverancier van Nederland is in 2022.

Hoe is de solvabiliteit van Frank Energie?

De solvabiliteit van Frank Energie is onbekend, maar door de strategie van Frank Energie lijkt de solvabiliteit voldoende. Frank Energie sluit geen vaste contracten met een vaste prijs af. Bij andere energieleveranciers die dit wel doen hebben consumenten een contract die enkele jaren geleden is afgesloten tegen veel lagere prijzen dan waarvoor de energieleverancier op dit moment de energie voor kan inkopen. Zo kunnen finaciële problemen ontstaan. Dit is bij Frank Energie niet zo.

Is Frank Energie onderdeel van een moederorganisatie?

Nee, het is niet zo dat Frank Energie onderdeel van een grotere organisatie is. Frank Energie is een zelfstandige energieleverancier.

Hoe verdient Frank Energie geld?

Frank Energie verdient geld door maandelijks €7 te krijgen van elke klant per product. Frank Energie verkoopt energie tegen inkoopprijzen en weet met de €7 per klant per product al haar kosten te dekken. Een vaste verhoging betaal je ook bij energieleveranciers met een vast of variabel energiecontract en worden de vaste leveringskosten of vastrecht genoemd. Bij elke energieleverancier zijn de bedragen van vaste leveringskosten verschillend. Regelmatig is dit een hoger bedrag dan de €7 per product per maand van Frank Energie.

Hoeveel klanten heeft Frank Energie?

Frank Energie heeft 150.000 klanten in juni 2022 wanneer haar eigen verwachting over de groei wat betreft het aantal klanten klopt. Eind 2022 verwacht Frank Energie 300.000 klanten te hebben.

De Frank Energie terugleververgoeding: 10 cent per kWh

De Frank Energie terugleververgoeding is 10 cent per kWh. Dit kan in de toekomst veranderen. Frank Energie is een dynamische energieleverancier. Frank Energie heeft een vaste terugleververgoeding, maar het salderen gaat anders dan bij vele andere energieleveranciers.

Hoe werkt bij Frank Energie salderen met zonnepanelen?

Bij Frank Energie salderen ze anders dan bij vele andere energieleveranciers. Frank Energie saldeert dynamisch, omdat de energie die je komt ook dynamisch van prijs is. Elk uur verandert de prijs. Bij Frank Energie is salderen bijvoorbeeld ’s middags om 14:00 uur net zoveel waard als dat je op dat moment stroom zou kopen.

Kies nu voor Frank Energie!

Ben je na deze Frank Energie review enthousiast? Stap dan nu over en profiteer van energietarieven die zo hoog zijn als de inkoopprijs. Deze prijs wordt niet zoals bij andere leveranciers verhoogd. Je betaalt gewoon de prijs voor energie zonder de zakken te vullen van de energieleverancier. Alleen €7 per product per maand is datgene waar Frank Energie zijn kosten mee dekt en een kleine winst maakt.

Bij Frank Energie zit je nergens aan vast. Mocht het niet bevallen dan kun je zonder problemen of een boete overstappen wanneer je maar wilt. Bespaar nu op je energierekening door de laagste prijs te betalen of zelfs betaald te krijgen voor het gebruiken van stroom!

Betaal nu energieprijzen die niet worden verhoogd om winst te maken!

Je zit nergens aan vast en kunt zelfs geld verdienen door stroom te gebruiken!

Ja, ik wil graag het aanbod van Frank Energie zien.
Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!