Zakelijke energievergelijker ervaringen: Minder.nl Review.

Energievergelijking zakelijk: In 2 minuten de goedkoopste zakelijke tarieven energie vinden!

De goedkoopste zakelijke tarieven energie vinden? Na onze eerdere reviews over de energievergelijkers van die gericht zijn op particulieren is het nu tijd voor een energievergelijker die zich volledig richt op zakelijke energie. We kijken naar beoordelingen van (ex-)klanten en naar positieve punten en negatieve punten die vaker genoemd worden. Zakelijke energievergelijker Minder.nl biedt voor groot en klein zakelijke energievergelijking. Welk cijfer krijgen ze op basis van ruim 1900 zakelijke energievergelijker ervaringen? En hoe beoordeel jij Minder.nl? Laat het onderaan dit artikel even weten wat jij kan besparen met zakelijke energie vergelijken.

In 2 minuten zorgen dat je niet zoveel geld kwijt bent aan energie?

Met de zakelijke energievergelijker van Minder vind je de goedkoopste gas en stroom!

Ja, ik heb 2 minuten tijd om nu mijn besparing te bekijken

Zakelijke energievergelijker: betrouwbaar vergelijken!

In deze review over de zakelijke energievergelijker vertellen we je over Minder.nl, zodat jij kunt bepalen of jij via deze vergelijker zakelijke energiecontracten wilt vinden. We vertellen eerst over Minder en hoe het vergelijken in zijn werk gaat. Het is een fluitje van een cent en het kost je slechts enkele minuten werk. Je kan zakelijk energie vergelijken als ZZP’er, MKB’er en Grootzakelijke klant. Je bent na het vergelijken tot niets verplicht en kan rustig over de aanbiedingen nadenken.

Na de informatie over Minder laten we zien wat gebruikers vinden van de dienstverlening. Online heb je de mogelijkheid om op verschillende websites je mening te delen over Minder. Wij verzamelden deze meningen die voorzien zijn van een rapportcijfer. De rapportcijfers vormen uiteindelijk een gemiddeld eindcijfer die we aan Minder uitdelen. Zo kan jij al snel zien hoe goed Minder haar taken uitvoert volgens gebruikers.

Om het eindcijfer goed te onderbouwen en te verduidelijken zijn we in de Minder.nl ervaringen op zoek naar de sterke en zwakke punten die door meerdere mensen benoemd worden. Zo heb je na het lezen van dit artikel een duidelijk beeld van Minder, waardoor je een gedegen keuze kan maken of je wel of niet van hun zakelijke energievergelijker gebruik wilt maken.

Minder.nl : Tarieven energie zakelijk weten in enkele muisklikken.

Minder.nl (hierna Minder) richt zich zoals gezegd op zakelijke energie. Sinds 2013 staat Minder ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft het zich ontwikkeld tot een bekende website voor een zakelijke energievergelijking voor zowel ZZP, MKB als Grootzakelijke klant. Je hoeft dankzij Minder geen moeite te doen met het onderhandelen over prijzen voor gas en stroom. Minder biedt je de scherpste energietarieven en is 100% onafhankelijk.

Met de zakelijke energievergelijker van Minder vind je binnen 2 minuten goedkope zakelijke energie. Je hoeft alleen maar een postcode met huisnummer, je verbruik en huidige energieleverancier in te vullen. De goedkoopste zakelijke tarieven voor energie zie je overzichtelijk onder elkaar. Denk eraan wel aan te geven dat je zonnepanelen hebt wanneer dit zo is.

Nadat je de vergelijking hebt laten uitvoeren kun je links van  het overzicht de resultaten filteren. Je kunt aangeven welke looptijd je wenst, of je voor 0%, 50% of 100% groene energie kiest en welke energieleveranciers getoond worden in het overzicht.

Daarnaast is het ook nog mogelijk te filteren op energieleveranciers die een opzegboete voor je betalen aan je huidige energieleverancier wanneer je overstapt. Wanneer je op de ‘Details’-knop klikt bij een aanbieding kun je de exacte hoogte die vergoed wordt vinden. Je vindt hier alle voorwaarden en opbouw van het berekende totaalbedrag. De energievergelijker van Minder werkt soepel en snel. De site oogt overzichtelijk en helder.

Behalve de zakelijke tarieven van energie vergelijken kun je ook als vastgoedeigenaar bij Minder terecht. Ze kunnen je helpen via een accountmanager die al jouw wensen omzet in een goed advies. Je krijgt een signaal wanneer het tijd is om een nieuw energiecontract af te sluiten en het is mogelijk dat je alle energiecontracten van al het vastgoed dat je bezit op dezelfde datum laat eindigen.

Minder vergelijkt ook zonnepanelen. Met zonnepanelen haal je een rendement tussen de 10 en 20 procent, waarmee je fors op je energiekosten bespaart. Elk jaar weer. Je kunt op deze pagina bij Minder een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Zakelijke energievergelijker: Minder.nl ervaringen.

Het is tijd om te kijken wat mensen in Nederland van Minder vinden. In deze Minder review kijken we naar beoordelingen van mensen die de zakelijke energievergelijker hebben gebruikt en/of nog steeds gebruiken of op een andere wijze van de diensten van Minder gebruik hebben gemaakt.

De beoordelingscijfers tellen we bij elkaar op en zorgt ervoor dat we een rapportcijfer tussen de 1 en de 10 kunnen geven op basis van honderden Minder.nl ervaringen. De onderstaande tabel is geüpdatet op 19-11-2022.

Cijfer Aantal beoordelingenBron
8,91778feedbackcompany.com
8,9143Opiness.nl
9.21123klantervaringen.nl
8,31Ervaringendelen.nl
9,52ervaringensite.nl
5,22nederlandreview.nl
Totaal aantal beoordelingenGemiddeld Eindcijfer Minder
19278,9

Er zijn in vergelijking met onze reviews over energieleveranciers minder beoordelingen te vinden, maar het zijn genoeg om tot een beoordeling te komen die door voldoende ervaringen onderbouwd wordt. Het heeft geresulteerd in een geweldig cijfer voor Minder.

Waar Minder klanten tevreden mee maakt.

Het goede cijfer voor Minder is gebaseerd op de beoordelingscijfers die mensen aan hun ervaringen hebben toegevoegd. Met zo’n hoog cijfer zullen er punten zijn waar Minder zijn klanten zeer tevreden mee maakt. Welke punten zorgen ervoor dat mensen graag bij Minder zakelijke tarieven voor energie vergelijken?

#1 Minder is een zegen voor de zakelijke klant.

Je wilt natuurlijk je energiezaken goed geregeld hebben. Minder is voor elk bedrijf die op zoek is naar goedkope zakelijke energie een zegen. Het werkt handig en snel, maar vooral het handelen van Minder wordt geroemd in de beschreven ervaringen.

Minder wordt omschreven als klantvriendelijk, meedenkend, geduldig, begripvol, overzichtelijk, zeer bekwaam, service verlenend, behulpzaam, toegankelijk, eerlijk en nog tal van andere positieve bewoordingen.

Minder is echt gericht op een goed advies. Heb je persoonlijk contact met iemand van Minder dat is geen vraag te gek en worden alle voors en tegens afgewogen. Je wordt geholpen zoals je bij elk bedrijf geholpen zou moeten worden.

Uitgelicht

#2 Goedkoopste zakelijke tarieven energie vinden is een makkie met Minder.

De goedkoopste zakelijke tarieven voor energie vinden werkt heel eenvoudig. Het proces hebben we eerder in dit artikel beschreven. Ervaringen van (ex-)gebruikers van Minder onderschrijven het gemak. Binnen 1 minuut á 2 minuten heb je al een mooi overzicht van de kosten (die wel exclusief btw getoond worden) per energieleverancier.

Wanneer je via telefonisch advies geholpen wordt blijkt dat dit ook erg gemakkelijk voor de klant is, omdat de medewerkers als kundig zijn en goed meedenken. Ze geven een duidelijke uitleg in een ongedwongen sfeer en zorgen ervoor dat alle zaken die van belang zijn bij het kiezen van een energiecontract wordt meegenomen.

#3 Veel positieve recensies over Minder en heel weinig negatieve recensies.

Bij elk reviewartikel die wij hebben geschreven over een energievergelijker of over een energieleverancier zijn veel verschillende cijfers bij de ervaringen. Zo wordt er veel een 1 uitgedeeld als beoordelingscijfer met bijvoorbeeld de toevoeging dat de klantenservice zijn werk niet goed doet. Daarnaast zijn er dan ook veel 10’en als beoordeling te vinden met als ervaring dat de klantenservice juist heel goed is.

Bij Minder wordt het beoordelingscijfer van een 8,9 niet gevormd door veel 10’en en daartegenover ook veel onvoldoendes, zoals in onze andere reviews. Bij Minder geeft vrijwel iedereen een positief cijfer. We hebben ruim 500 ervaringen bekeken en konden slechts 4 negatieve recensies ontdekken! Hierbij stond een verklaring die meer te maken had met de energieleverancier dan met Minder. Het is erg knap dat een bedrijf zoveel positieve recensies krijgt en slechts enkele onvoldoendes.

Dit zou Minder nog kunnen verbeteren.

In elk reviewartikel vertellen we dat alle bedrijven hun minpunten hebben. We beschrijven naast 3 veel voorkomende positieve recensies ook altijd 3 negatieve recensies die we meerdere keren zijn tegengekomen. Voor Minder zal dit moeilijk worden, aangezien er amper onvoldoendes zijn uitgedeeld door (ex-)klanten.

#1 Energievergelijking zakelijk contract blijkt exclusief btw.

Energievergelijking zakelijk contract goedkoopste zakelijke energie Energie Besparen Info

Hoewel de schrijvers van de ervaringen nog steeds een positief cijfer aan Minder uitdelen hebben ze wel een verbeterpunt. Het is niet voor iedereen duidelijk dat de genoemde prijzen in de vergelijker exclusief btw zijn. De zakelijke klant ziet dus later dat de kosten hoger zijn dan in de vergelijker. Het zou duidelijker zijn wanneer deze prijzen inclusief btw getoond worden.

Nu zie je dit niet in het vergelijkingenoverzicht. Je kunt het wel vinden wanneer je op een aanbieding klikt op de knop ‘details>’. Je ziet bovenaan onder ‘jaarlijkse kosten’ de volgende zin staan:

Onderstaande kosten zijn exclusief btw en inclusief opslag duurzame energie en energiebelasting.

#2 Geen melding over de waarborgsom die je moet betalen.

We hebben enkele verbeteringen/tips gelezen bij positieve beoordelingen die gaan over de waarborgsom die je soms bij energieleveranciers moet betalen. Deze borg kan oplopen tot honderden of zelfs €1000 en verschilt per energieleverancier. Er zijn ook energieleveranciers die geen waarborgsom vragen.

In de reacties staat dat het vervelend is dat de klant pas na het afsluiten van een energiecontract te horen krijgt dat er een waarborgsom betaald moet worden. Overstappen zonder borg is natuurlijk veel fijner.

De reden dat er soms een borg betaald moet worden is dat energieleveranciers meer zekerheid willen dat je de rekening betaalt. Sommige leveranciers vragen geen borg, anderen altijd en weer andere energieleveranciers vragen een borg aan bedrijven die een historie hebben met betaalachterstanden, schulden of een lage kredietwaardigheidsscore van je bedrijf. Ook wanneer je een startende ondernemer bent kan een energieleverancier je als ‘risicovol’  bestempelen wat betreft de zekerheid dat je de energierekeningen betaalt.

Doordat er bijvoorbeeld geen inzicht is welke kredietwaardigheidsscore je krijgt is het voor Minder lastig om vooraf aan te geven dat je een borg moet betalen.

#3 Reageren op e-mails.

Volgens enkele schrijvers van hun ervaring met Minder zou er nog wel beter gereageerd kunnen worden op e-mails. Op sommige vragen is niet gereageerd en dat is natuurlijk een probleem dat relatief makkelijk verholpen kan worden. Een aandachtspunt voor Minder. Toch is het voor vrijwel iedereen geen reden op Minder een onvoldoende te geven, omdat de totale service zo goed is.

Het niet reageren op e-mails kan ook gebeuren doordat je een vast contactpersoon hebt bij Minder. Dit is natuurlijk aan de ene kant mooi, omdat jouw contactpersoon van jouw situatie af weet en gericht advies kan geven. Het blijkt wel dat wanneer je contactpersoon ziek is of wegens een andere reden tijdelijk afwezig is niemand anders op je e-mail reageert.

Minder Review: de conclusie op basis van de ervaringen en het rapportcijfer.

Is de zakelijke energievergelijker van Minder en hun service een aanrader? Daar zeggen we volmondig ‘JA’ op! Het is ongekend hoe weinig negatieve recensies geschreven zijn over Minder. Het contact met Minder wordt als persoonlijk, niet dwingend en vakbekwaam ervaren. Precies wat je als klant wilt. Vergelijk aanbieders zakelijke energie en bespaar mogelijk honderden euro’s per jaar!

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat is de beste zakelijke energievergelijker?

Minder.nl vinden wij de beste zakelijke energievergelijker. Dit een energievergelijker die gespecialiseerd is in zakelijke energie. In onze Minder review hebben we op basis van ruim 1900 ervaringen Minder een 8,9 als rapportcijfer gegeven.

Welke zakelijke energievergelijker is betrouwbaar?

Wil je een zakelijke energievergelijker die betrouwbaar is en waar je met vertrouwen zakelijke energietarieven kunt vergelijken? Dan is Minder.nl een uitstekende keuze. In deze Minder.nl review heb je kunnen lezen dat er in ruim 1900 ervaringen zeer weinig negatieve recensies zitten. Met een 8,9 als rapportcijfer is Minder.nl als zakelijke energievergelijker betrouwbaar.

Is zakelijke energie goedkoper dan particulier?

Nee, zakelijke energie is niet goedkoper dan particulier. De tarieven liggen gelijk, maar meestal nog iets hoger bij zakelijke energie.

Hoe vind ik de goedkoopste zakelijke energie?

De goedkoopste zakelijk energie vind je met een zakelijke energievergelijker. Hiermee kun je het aanbod van vele energieleveranciers vergelijken en vind je makkelijk en snel de goedkoopste zakelijke energie.

Zakelijke energievergelijker: goedkoopste zakelijke tarieven energie in 2 minuten vinden.

We hebben het gemak van de zakelijke energievergelijker van Minder beschreven. Daarnaast is de deskundigheid van de energie-experts van Minder ook geroemd in de ervaringen. De besparing die je met zakelijke tarieven voor energie vergelijken kunt behalen kan oplopen naar wel €1000! Uiteraard is dit ook afhankelijk van je energieverbruik.

Wat ons betreft allemaal redenen om nú 2 minuten de tijd te nemen en de goedkoopste zakelijke tarieven voor energie te vinden en te besparen op je vaste lasten.

In 2 minuten zorgen dat je niet zoveel geld kwijt bent aan energie?

Met de zakelijke energievergelijker van Minder vind je de goedkoopste gas en stroom!

Ja, ik heb 2 minuten tijd om nu mijn besparing te bekijken

Wil je meer weten over zakelijke energie vergelijken en de details waar je op moet letten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!

Onze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken deze cookies om deze website goed te laten functioneren, te optimaliseren en personaliseren Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring. Meer informatie

COOKIEVERKLARING Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door je bezoek aan onze website op jouw telefoon/laptop worden geplaatst. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer of je opgeslagen bestanden. Lees ook onze privacyverklaring: http://energiebespareninfo.nl/privacyverklaring-energiebespareninfo/ Gebruik van cookies Dankzij cookies kunnen wij jouw browser herkennen wanneer je een volgende keer onze website bezoekt. Hierdoor kunnen wij het gebruiksgemak van onze website voor je vergroten en optimaliseren wij hiermee de werking van onze website. Tevens gebruiken wij cookies om onze affiliate diensten aan te kunnen bieden en de effectiviteit van onze affiliate diensten bij te houden. Behalve je IP-adres slaan wij geen naam- en adresgegevens of andere persoonlijke gegevens op. De langs deze weg verzamelde persoonsgegevens zijn in beginsel anoniem en worden niet door ons verkocht aan derden. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/kan-ik-altijd-cookies-uitzetten. Derden De meeste cookies worden niet door ons zelf geplaatst of uitgelezen, maar door derde partijen. Dat zijn bijvoorbeeld Google Analytics en social media. Wij hebben geen volledige controle over wat deze aanbieders met de cookies doen, wanneer zij ze uitlezen. Voor meer informatie verwijzen over deze verwerkingen, verwijzen wij je dan ook door naar de privacyverklaring van deze partijen. Social media Wij maken gebruik van verschillende social media kanalen om onze diensten aan te bieden. Lees de Privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan: ● Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation ● Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875 ● Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/update-privacy-policy ● Pinterest: https://policy.pinterest.com/nl/privacy-policy Youtube Ter promotie van onze diensten kan het zijn dat wij Youtube filmpjes op onze website plaatsen. Youtube is een services van Google. Google plaatst cookies via Youtube om de advertenties te laten zien die aangepast zijn naar jouw Youtube voorkeuren. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl. Google Analytics Onze website maakt hiervoor o.a. gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse mogelijk maken van de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Dit helpt om de werking van de website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derde partijen de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals omschreven in onze Privacyverklaring. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl Links Op onze website vind je ook links naar andere websites. Onze cookie- en privacyverklaring zijn niet van toepassing op websites van derden die door middel van buttons en/of links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij houden geen toezicht op en zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door en via zulke derde partijen. Cookies weigeren of uitschakelen Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt wordt er een mededeling over de geplaatste cookies getoond. Het staat je vrij om het gebruik van bepaalde cookies weigeren door in je telefoon/laptop/desktop de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Huidige cookieverklaring We kunnen deze cookieverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen in ons cookieverklaring worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent. Vragen? Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Sluiten