Energievergelijkers vergelijken: wat zijn de beste energievergelijkers van Nederland?

Energievergelijkers Ranglijst: Beoordelingscijfers op basis van vele ervaringen.

Energievergelijkers zorgen ervoor dat je de goedkoopste gas en stroom kunt vinden. Het is een handige manier om alle stroomprijzen en gasprijzen met elkaar te vergelijken. Daarbij worden alle overige kosten ook meegerekend in de energievergelijking. De eventuele welkomstbonus wordt ook verrekend, waardoor jij in 2 minuten de beste energiedeal kunt vinden. Goedkoop gas en stroom vinden kan je een flink bedrag besparen. Maar er zijn zoveel energievergelijkers in Nederland, dus welke moet je gebruiken? In dit artikel zie je een overzicht van de energievergelijkers waar wij al een review over hebben geschreven. Laat onderaan het artikel even weten wat jouw favoriete energievergelijker is.

Met een energievergelijker kun je in 2 minuten het beste energiecontract vinden.

Weet jij op welke details je moet letten? Lees ons MUST READ artikel over energie vergelijken.

Ja, ik wil weten hoe ik het beste energie kan vergelijken

Inhoudsopgave

Energievergelijkers Nederland vergelijken.

In de eerder geschreven reviews hebben we een cijfer uitgedeeld aan elke energievergelijker. Deze zijn gebaseerd op ervaringen van honderden gebruikers. Door elke vergelijker een beoordelingscijfer te geven kunnen we ze met elkaar vergelijken.

We hebben al eerder een artikel geschreven waarin we zelf 6 energieleveranciers met elkaar vergeleken. Deze is niet op basis van gebruikerservaringen, maar van verschillende onderdelen van de vergelijkers zoals de hoeveelheid beschikbare energieleveranciers, goedkoopste energiedeal en filters. Lees hier het artikel over onze vergelijking van energievergelijkers.

Ranglijst beoordeling energieleveranciers.

Wanneer je niet alle reviews wilt lezen, maar gewoon een kort overzicht wilt van de beoordelingscijfers van energievergelijkers is deze ranglijst een uitkomst. In de ranglijst zie je de positie, een link naar de energievergelijker, een link naar onze review en het beoordelingscijfer.

We hebben op vele sites gezocht naar ervaringen van mensen die de energievergelijkers hebben gebruikt. De cijfers van de beoordelingen vormen een gemiddelde. Bij een systeem tot en met 5 sterren hebben we dit omgerekend naar een cijfer tussen 1 en 10.

Positie #EnergievergelijkerBekijk de reviewRapportcijfer
1PricewisePricewise Review9,2
1EasyswitchEasyswitch Review9,2
3Minder (Zakelijke Energie)Minder Review8,9
4Overstappen.nlOverstappen.nl Review8,7

Uitgelicht

Welke energievergelijker moet ik kiezen?

We kunnen je niet vertellen welke energievergelijker je moet kiezen. Minder is een energievergelijker voor zakelijke energie. Als particuliere klant kun je Minder niet gebruiken. Pricewise en Easyswitch scoren allebei hetzelfde cijfer. Overstappen.nl scoort iets lager, maar krijgt ook een geweldig cijfer.

Om de goedkoopste energieleverancier voor jou te vinden raden we het gebruiken van een energievergelijker aan. In dit artikel lees je waarom wij voor Pricewise kiezen. Hier vind je de Pricewise review met daarin ook 22 andere vaste lasten waarop je via Pricewise kunt besparen.

Goedkoopste gas en stroom: de energievergelijker vindt het in 2 minuten.

Een energievergelijker werkt zo gemakkelijk en kan je snel helpen om geld te besparen door de goedkoopste gas en stroom voor je te vinden. Maak nu direct 2 minuten tijd vrij, want het kan je honderden euro’s opleveren.

Met een energievergelijker kun je in 2 minuten het beste energiecontract vinden.

Weet jij op welke details je moet letten? Lees ons MUST READ artikel over energie vergelijken.

Ja, ik wil weten hoe ik het beste energie kan vergelijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *