Energievergelijkers vergelijken: wat zijn de beste energievergelijkers van Nederland?

Energievergelijkers Ranglijst: Beoordelingscijfers op basis van vele ervaringen.

Energievergelijkers zorgen ervoor dat je de goedkoopste gas en stroom kunt vinden. Het is een handige manier om alle stroomprijzen en gasprijzen met elkaar te vergelijken. Daarbij worden alle overige kosten ook meegerekend in de energievergelijking. De eventuele welkomstbonus wordt ook verrekend, waardoor jij in 2 minuten de beste energiedeal kunt vinden. Goedkoop gas en stroom vinden kan je een flink bedrag besparen. Maar er zijn zoveel energievergelijkers in Nederland, dus welke moet je gebruiken? In dit artikel zie je een overzicht van de energievergelijkers waar wij al een review over hebben geschreven. Laat onderaan het artikel even weten wat jouw favoriete energievergelijker is.

2 miljoen mensen gebruiken een energievergelijker om de laagste energieprijzen te vinden!

Vind nu de laagste prijs voor stroom en gas in 2 minuten!

Ja, ik wil zien welke energieprijzen energieleveranciers mij kunnen bieden

Energievergelijkers Nederland vergelijken.

In de eerder geschreven reviews hebben we een cijfer uitgedeeld aan elke energievergelijker. Deze zijn gebaseerd op ervaringen van honderden gebruikers. Door elke vergelijker een beoordelingscijfer te geven kunnen we ze met elkaar vergelijken.

We hebben al eerder een artikel geschreven waarin we zelf 6 energieleveranciers met elkaar vergeleken. Deze is niet op basis van gebruikerservaringen, maar van verschillende onderdelen van de vergelijkers zoals de hoeveelheid beschikbare energieleveranciers, goedkoopste energiedeal en filters. Lees hier het artikel over onze vergelijking van energievergelijkers.

Ranglijst beoordeling energieleveranciers.

Wanneer je niet alle reviews wilt lezen, maar gewoon een kort overzicht wilt van de beoordelingscijfers van energievergelijkers is deze ranglijst een uitkomst. In de ranglijst zie je de positie, een link naar de energievergelijker, een link naar onze review en het beoordelingscijfer.

We hebben op vele sites gezocht naar ervaringen van mensen die de energievergelijkers hebben gebruikt. De cijfers van de beoordelingen vormen een gemiddelde. Bij een systeem tot en met 5 sterren hebben we dit omgerekend naar een cijfer tussen 1 en 10. De tabel is geüpdatet op 29-12-2022.

Positie #EnergievergelijkerBekijk de reviewRapportcijfer
1EasyswitchEasyswitch Review9,0
2Minder (Zakelijke Energie)Minder Review8,9
3Overstappen.nlOverstappen.nl Review8,8
4PricewisePricewise Review8,0

Uitgelicht

Welke energievergelijker moet ik kiezen?

We kunnen je niet vertellen welke energievergelijker je moet kiezen. Minder is een energievergelijker voor zakelijke energie. Als particuliere klant kun je Minder niet gebruiken. Alle vergelijker scoren een geweldig cijfer.

Om de goedkoopste energieleverancier voor jou te vinden raden we het gebruiken van een energievergelijker aan. Hoewel Easyswitch op plek 1 staat in onze lijst, vinden we Overstappen.nl en Pricewise fijner. Overstappen.nl biedt de goedkoopste contracten. Daarom kiezen wij voor Overstappen.nl.

Mensen vragen ook: FAQ.

Krijg je met energie vergelijken het goedkoopste energiecontract?

Ja, meestal krijg je met energie vergelijken het goedkoopste energiecontract. Energieleveranciers weten dat energievergelijkers veel gebruikt worden en daarom zorgt de concurrentie ervoor dat er goedkopere contracten worden aangeboden dan dat je meestal via andere kanalen krijgt.

Goedkoopste gas en stroom: de energievergelijker vindt het in 2 minuten.

Een energievergelijker werkt zo gemakkelijk en kan je snel helpen om geld te besparen door de goedkoopste gas en stroom voor je te vinden. Maak nu direct 2 minuten tijd vrij, want het kan je honderden euro’s opleveren. Lees hier 28 vragen en antwoorden over het overstappen naar een andere energieleverancier.

2 miljoen mensen gebruiken een energievergelijker om de laagste energieprijzen te vinden!

Vind nu de laagste prijs voor stroom en gas in 2 minuten!

Ja, ik wil zien welke energieprijzen energieleveranciers mij kunnen bieden
Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!