Om Nieuwe Energie Review: energie uit jouw eigen buurt.

Om Nieuwe Energie ervaringen maken een mooi rapportcijfer.

We hebben al vele reviews over energieleveranciers gemaakt. Deze keer is het tijd voor de Om Nieuwe Energie review. Ook nu maken we op basis van Om Nieuwe Energie ervaringen een rapportcijfer op en beschrijven we op basis van vele recensies de sterke en minder sterke punten van deze energieleverancier. Zo weet jij of je bij het energie vergelijken ook interesse hebt in een aanbieding van Om Nieuwe Energie of dat je liever kiest voor een andere energiemaatschappij. Laat onderaan het artikel even weten wat jouw ervaring is met deze energieleverancier.

Om Nieuwe Energie levert duurzame energie uit jouw buurt!

Om Nieuwe Energie scoort een 10 op duurzaamheid en een hoog cijfer in deze review!

Ja, ik wil zien wat Om Nieuwe Energie mij kan bieden

Wie is Om Nieuwe Energie?

Wie is Om Nieuwe Energie? Om Nieuwe Energie is een energiecollectief dat geen winst wil maken op klanten die energie afnemen. Het doel is ‘Samen Om’: zoveel mogelijk duurzame energie opwekken en steeds meer projecten ontwikkelen. Als klant kan je zo niet alleen duurzame groene energie uit Nederland afnemen, maar zelfs uit jouw buurt!

Om Nieuwe Energie hoort bij de groenste energieleveranciers van Nederland volgens het onderzoek naar de duurzaamheid van energieleveranciers. Stroom wordt opgewekt door zon en wind. Voor gas worden er bomen en struiken geplant om zo de CO2-uitstoot te compenseren.

Doordat er geen winstoogmerk is kan de energieprijs steeds goedkoper worden aangeboden dan de concurrentie, zo vertelt Om Nieuwe Energie op haar website. Het collectief bestaat uit tientallen lokale energiecoöperaties. De leden hiervan bepalen de koers van hun coöperatie en daarmee samen die van Om Nieuwe Energie. Samen om betekent dat uiteindelijk zo veel mogelijk mensen moeten meehelpen aan een klimaatneutraal Nederland. Om Nieuwe Energie biedt ook zakelijke energie aan.

Om Nieuwe Energie bestaat sinds 2012 en is met de coöperaties actief in heel Nederland, behalve Drenthe, Groningen en Friesland. Op deze pagina zie je welke coöperaties al samen om zijn.

Om Nieuwe Energie App: bekijk je gegevens op tablet en telefoon.

Veel energieleveranciers hebben een app en er zijn ook genoeg mensen die willen weten of Om Nieuwe Energie ook een app heeft. Helaas is er geen app op het moment van schrijven beschikbaar, maar dit is op te lossen.

Om Nieuwe Energie heeft wel een online klantenportaal op hun website. Hier kan je gegevens inzien en aanpassen net zoals je dat met een app zou doen. Je kan via de website naar jouw persoonlijke online omgeving Mijn Nieuwe Energie en deze opslaan op jouw device:

Op een Apple iPhone of iPad
Ga in de browser naar Mijn Nieuwe Energie, tik op het delen pictogram (vierkant met het pijltje naar boven) en kies “Zet op beginscherm”.

Op een Android (o.a. Samsung) telefoon of tablet
Ga in de browser naar Mijn Nieuwe Energie, open het menu van de browser (drie puntjes rechtsboven) en kies “Toevoegen aan startscherm”.

Zo heb je op je startscherm van je telefoon of tablet direct de mogelijkheid om de volgende energiezaken te regelen:

  • Verbruik bekijken
  • Termijnbedrag aanpassen
  • Openstaande facturen betalen
  • Actuele tarieven bekijken

Slim laden? Bespaar tot wel €250 op je energierekening!

Rijd jij elektrisch? Gebruik dan de Slim Laden app om tot wel €250 op je energierekening te besparen. De app van Jedlix kan voor jou het ideale oplaadmoment bepalen. Op deze momenten is er een overschot aan stroom en help je het net te balanceren door jouw auto op zo’n moment op te laden.

De Slim Laden app helpt je een laadplan te maken wanneer jij jouw wensen invoert. Hoeveel en wanneer je wilt laden bijvoorbeeld. Je laadplan zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk tijdens de daluren laadt en ook zoveel mogelijk slim laadt. Je moet hiervoor wel klant zijn bij Om Nieuwe Energie en één van de geschikte auto’s hebben om Jedlix Smart Charging te gebruiken. Heb je een Easee laadrobot dan kan je met alle auto’s slim laden.

Korting op een laadpaal.

Ben je met elektrisch rijden al duurzaam bezig? Wanneer je een thuislader hebt kan je altijd je auto makkelijk opladen en weet je zeker dat je ook groene stroom gebruikt. Wanneer je klant bent bij Om Nieuwe Energie krijg je namelijk 10% korting op een laadpaal van Easee of EVBox.

Je bent hiermee niet meer helemaal afhankelijk van openbare laadpalen. Wanneer je ook nog eens zonnepanelen hebt kan je jouw gratis opgewekte energie gebruiken om veel minder energie voor het opladen te moeten kopen. Dit zal je veel geld besparen. Lees meer om de beste prijs te ontvangen voor een zonnepanelen online offerte.

Uitgelicht

Samenom: tarieven Om Nieuwe Energie

Om Nieuwe energie heeft dus geen winstoogmerk. Het investeert volledig in nieuwe projecten om de duurzaamheid in Nederland te vergroten. Mensen zoeken naar ‘Samenom tarieven’ op Google om te weten te komen hoe laag de energieprijzen dan zijn.

Dit is niet altijd goed in te zien op de website van energieleveranciers. De tarieven van Om Nieuwe Energie worden hier op de website vermeld. Bekijk de actuele tarieven en de tarieven van voorgaande maanden op Samenom Tarieven. Je vindt hier ook hoeveel Om Nieuwe Energie als terugleververgoeding uitkeert voor elke kWh die je met je zonnepanelen teruglevert.

Om Nieuwe Energie Review: ervaringen en recensies van klanten en ex-klanten.

Zoals bij elke review op onze website verzamelden we ook voor onze Om Nieuwe Energie review ervaringen en recensies van verschillende bronnen en combineren we deze tot een totaal beoordelingscijfer. Deze nemen we ook in onze Energieleverancier Nederland Ranglijst, hoewel Om Nieuwe Energie in feite een coöperatie is. In deze ranglijst vind je de beoordelingscijfers van de andere energieleveranciers waar een review over is geschreven.

Om Nieuwe Energie ervaringen: Ruim 900 beoordelingen.

Op sommige websites wordt met een schaal van 1 tot en met 10. Anderen werken met een sterrensysteem van 5 sterren. Deze beoordeling met sterren verdubbelen we om tot een cijfer van 1 tot en met 10 te komen. Hieronder zie je het aantal Om Nieuwe Energie ervaringen, de gemiddelde cijfers en de bron.

Gemiddelde cijferOp basis van aantal reviewsBron
8,8886nl.trustpilot.com
7,518Independer.nl
9,99Energievergelijk.nl
8,021google.nl *
7,82Easyswitch.nl
10,07Consumentenbond.nl
8,89Nederlandreview.nl

* Google op ‘Om Nieuwe Energie’. Aan de rechterkant zie je informatie zoals van Om Nieuwe Energie met daarbij de Google Reviews.

Totaal aantal ervaringenGemiddelde cijfer Om Nieuwe Energie
9528,8

Dit cijfer is berekend door elk gemiddelde te vermenigvuldigen met het aantal reviews. Alle punten zijn bij elkaar opgeteld en daarna gedeeld door 952. Op basis van deze Om Nieuwe Energie ervaringen scoort deze energieleverancier/coöperatie met een 8,8 een fantastisch beoordelingscijfer.

Positieve Om Nieuwe Energie recensies: 3 punten die zorgen voor tevredenheid.

Met het fantastische cijfer van een 8,8 willen we weten wat Om Nieuwe Energie nou zou goed maakt. We bekijken in de ervaringen welke positieve punten meerdere keren genoemd worden en beschrijven er 3.

#1 Het is fijn om met Om Nieuwe Energie contact te hebben.

Meerdere mensen laten weten dat het fijn is om met Om Nieuwe Energie contact te hebben. De klantenservice heeft zijn zaken goed voor elkaar en is vriendelijk en begripvol. Er wordt goede service verleend en ervoor gezorgd dat de klant een helder antwoord krijgt.

De klantenservice is ook goed bereikbaar. Bij andere energieleveranciers lezen we vaak over lange wachttijden van zeker meer dan een half uur. Dit is niet het geval bij Om Nieuwe Energie.

#2 Lokaal contactpunt is makkelijk.

Om Nieuwe Energie is een coöperatie met tientallen lokale coöperaties. Deze hebben ook allemaal hun eigen contactpunt. Mensen waarderen het dat ze zo een kantoor in kunnen lopen met hun vragen.

Doordat je je aansluit bij een lokale coöperatie zijn de lijntjes dus kort en is het kantoor ook dichtbij jou in de buurt. Hoewel de telefonische klantenservice als zeer goed beoordeeld wordt is het voor veel mensen fijn om ook fysiek naar iemand toe te kunnen die je vragen kan beantwoorden.

#3 Om Nieuwe Energie tarieven zijn scherp.

We lezen dat meerder mensen schrijven dat Om Nieuwe Energie tarieven voor hun energie rekent die zeer voordelig zijn. De scherpe energieprijzen voor gas en stroom worden verklaard door het feit dat Om Nieuwe Energie geen winst hoeft te maken. Ze dekken de kosten van hun organisatie en de rest wordt ingezet voor nieuwe projecten.

Om Nieuwe Energie geeft zelf ook aan dat des te meer mensen bij hun energie afnemen des te lager de energieprijzen zullen zijn. De organisatiekosten kan dan immers over nog meer klanten verdeeld worden.

Ook de terugleververgoeding valt in de smaak. Deze zal regelmatig gewijzigd worden, maar is op het moment van schrijven €0,29 per kWh.  Deze wordt als hoog en eerlijk omschreven in de ervaringen van (ex-)klanten.

Negatieve Om Nieuwe Energie recensies: Wat moet er beter?

In elke review willen we niet alleen de pluspunten, maar ook de mindere kanten van de energieleverancier benoemen. Het doel is natuurlijk dat je na het lezen van een review een goed beeld hebt wat je kan verwachten mocht je overstappen naar in dit geval Om Nieuwe Energie. We probeerden daarom ook 3 negatieve punten van Om Nieuwe Energie te benoemen. 

#1 Geen reactie op mails.

We hebben een aantal ervaringen met Om Nieuwe Energie gelezen waarbij de schrijver aangeeft geen reactie te hebben gehad op een e-mail. Dit kan natuurlijk erg frustrerend zijn. Gelukkig zijn dit maar een handvol meldingen en wordt er netjes excuses aangeboden via een reactie op de review. Het aantal berichten waarin complimenten worden uitgedeeld aan de klantenservice is een stuk hoger.

We zijn verder geen negatieve Om Nieuwe Energie ervaringen tegengekomen die vaak genoemd worden. De reacties waarbij een onvoldoende beoordeling is achtergelaten zijn zeer divers. Uit de reacties van Om Nieuwe Energie blijken deze overigens ook niet altijd verwijtbaar.

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat zijn de Om Nieuwe Energie ervaringen van klanten?

De Om Nieuwe Energie ervaringen zijn zeer positief. In onze Om Nieuwe Energie review geven op basis van 952 Om Nieuwe Energie ervaringen een eindcijfer van 8,8. Dit is het hoogste cijfer van de tot nu toe gereviewde energieleveranciers.

Is er een Om Nieuwe Energie app?

Nee, er is geen Om Nieuwe Energie app. Het alternatief is dat je via de internetbrowser inlogt op je online klantenomgeving en een link naar deze omgeving opslaat en toevoegt aan je startscherm op je mobiele telefoon. Je kan zo toch je energiezaken regelen alsof Om Nieuwe Energie wel een app heeft.

Wie is Om Nieuwe Energie: Samenom!

Samenom. Dat is Om Nieuwe Energie. Om Nieuwe Energie wil met Samenom dat meer mensen meehelpen Nederland te verduurzamen. Om Nieuwe Energie is een energiecoöperatie met tientallen lokale energieleveranciers. Deze produceren en verkopen lokale groene stroom. Zo weet je dat je echt duurzame energie afneemt!

Om Nieuwe Energie tarieven: waar kan ik deze vinden?

De Om Nieuwe Energie tarieven kan je makkelijk hier online vinden. Je vindt niet alleen de huidige tarieven, maar ook de energieprijzen tot wel een jaar terug. Overzichtelijk en duidelijk!

Naar Om Nieuwe Energie overstappen? Check hun aanbod!

Wil jij Samen Om? Door voor Om Nieuwe Energie te kiezen draag je echt bij aan de ontwikkeling van duurzame energie opwekking en heb je een lokale coöperatie waar je onderdeel van uit maakt. De Om Nieuwe Energie tarieven zijn scherp geprijsd en je weet zeker dat je geen ‘sjoemelstroom’, maar echte duurzame groene stroom uit jouw eigen buurt afneemt. Klik hieronder op de blauwe knop om te zien van Om Nieuwe Energie jou kan aanbieden.

Om Nieuwe Energie levert duurzame energie uit jouw buurt!

Om Nieuwe Energie scoort een 10 op duurzaamheid en een hoog cijfer in deze review!

Ja, ik wil zien wat Om Nieuwe Energie mij kan bieden
Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!