Energieleveranciers vergelijken met de Energieleveranciers Nederland Ranglijst!

Energieleveranciers vergelijken op basis van reviews met 1000'en beoordelingen.

Energieleveranciers vergelijken is met tientallen energieleveranciers in Nederland waarschijnlijk best moeilijk. Welke moet je kiezen om energie af te nemen. Ze leveren allemaal stroom en gas en er zijn mensen die dan redeneren dat het niet uit maakt bij welke energiemaatschappij je bent. Het product is voor hun overal hetzelfde, want met de stroom van elke leverancier doet de waterkoker het even goed. Toch zijn er verschillen. Je vindt in dit artikel de Energieleveranciers Nederland Ranglijst. Welke energieleverancier scoort de hoogste beoordeling? Lees hier meer over energie vergelijken onafhankelijk met de energievergelijker.

2 miljoen mensen gebruiken een energievergelijker om de laagste energieprijzen te vinden!

Vind nu de laagste prijs voor stroom en gas in 2 minuten!

Ja, ik wil zien welke energieprijzen energieleveranciers mij kunnen bieden

Energieleveranciers Nederland vergelijken.

Energieleveranciers vergelijken kun je bijvoorbeeld doen op basis van energietarieven, meedenken met klanten en het oplossen van problemen. In onze reviewartikelen over energieleveranciers kun je lezen over de ervaringen van (ex-)klanten. Veel mensen delen hun ervaringen op internet en geven de energieleverancier een rapportcijfer.

Door deze ervaringen te bundelen, de cijfers op te tellen en een gemiddelde uit te rekenen en over elke energieleverancier 3 veelvoorkomende positieve en negatieve punten uit te lichten is het misschien makkelijker een keuze te maken voor een energieleverancier.

Ranglijst beoordeling energieleveranciers.

Positie #EnergieleverancierBekijk de reviewRapportcijfer
1Om Nieuwe Energie Om Nieuwe Energie Review8,8
2VandebronVandebron Review8,1
2Pure EnergiePure Energie Review8,1
4Engie EnergieEngie Review8,0
5United ConsumersUnited Consumers Review7.9
5GreenchoiceGreenchoice Review7,9
5EssentEssent Review7,9
8PowerpeersPowerpeers Review7,8
9TibberTibber Review7,7
10Energiedirect.nlEnergiedirect.nl Review7,5
11NLE Energie #NLE Energie Review7,3
12NextEnergyNextEnergy Review7,2
12OxxioOxxio Review7,2
12VattenfallVattenfall Review7,2
15Budget EnergieBudget Energie Review7,0
16Frank EnergieFrank Energie Review6,9
17EnecoEneco Review6,5
Beste Energieleverancier  van Nederland Ranglijst Energie Besparen Info

Hieronder volgt de ranglijst van energieleveranciers waar wij een reviewartikel over hebben geschreven. We zullen de komende tijd regelmatig nieuwe reviews publiceren en uiteraard ook de onderstaande ranglijst updaten. De cijfers zijn gemiddelden van de beoordelingen die mensen op verschillende websites hebben geplaatst. Je ziet dus niet onze mening over energieleveranciers, maar die van duizenden (ex-)klanten. Persoonlijk hebben we al bij behoorlijk veel energieleveranciers energie afgenomen en in al die jaren is alles vlekkeloos verlopen.

We hebben over vele sites gezocht naar ervaringen van mensen die klant zijn (geweest) bij de energieleveranciers. De cijfers van de beoordelingen vormen een gemiddelde. Bij een systeem tot en met 5 sterren hebben we dit omgerekend naar een cijfer tussen 1 en 10.

#= NLE maakt in oktober 2022 bekend dat de klanten eind oktober/begin november 2022 onder Budget Energie vallen. Zowel Budget Energie als NLE vallen onder de Nuts Groep en gaan nu dus als 1 energieleverancier verder.

Welke energieleverancier moet ik kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat je de vraag hebt welke energieleverancier je moet kiezen. Daar is niet eenvoudig een antwoord op te geven. Wil je goede service, kijk je vooral naar de energieprijzen of wil je graag duurzame energie afnemen?  Op onze website vind je in dit artikel meer over informatie over groene energieleveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Om de goedkoopste energieleverancier voor jou te vinden raden we het gebruiken van een energievergelijker aan. Door de concurrentie worden er scherpe energietarieven aangeboden. Energieleveranciers vergelijken met Overstappen.nl kost je slechts 2 minuten en is simpel en duidelijk.

Waarde van reviews van energieleveranciers.

Op basis van de cijfers die we tot nu toe hebben uitgedeeld zou je het beste bij Om Nieuwe Energie kunnen kijken. Bedenk wel dat ook deze energieleverancier punten heeft waar ze zich nog in kunnen en moeten verbeteren. Het kan best zijn dat Om Nieuwe Energie een verbeterpunt heeft die jij heel belangrijk vindt en dat dat bij bijvoorbeeld Pure Energie allemaal vlekkeloos verloopt. De beoordelingscijfers bieden geen garanties.

Uitgelicht

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat is de beste energieleverancier?

De beste energieleverancier op basis van de rapportcijfers uit onze reviews is Om Nieuwe Energie de beste energieleverancier van Nederland. Dit is eigenlijk een energie coörperatie en scoort een 8,8.

Wie zijn de grootste energieleveranciers in Nederland?

De 3 grootste energieleveranciers in Nederland zijn Vattenfall, Essent en Eneco. Zij scoren niet het hoogste in onze reviews. In onze ranglijst van Nederlandse energieleveranciers staat Essent 5e met een 7,9, Vattenfall staat 11e met een 7,2 en Eneco staat 16e met een 6,5.

Energieleveranciers vergelijken: het beste energiecontract vinden.

Misschien wil je graag bij een bepaalde energieleverancier energie afnemen of maakt het je eigenlijk weinig uit. In beide gevallen kun je op de website van de energieleverancier kijken welk aanbod ze hebben en je kunt met een energievergelijker in 2 minuten aanbiedingen vergelijken van vele energieleveranciers. Wil je weten wélke energievergelijker het beste is beoordeeld door gebruikers? Bekijk dan in dit artikel de energievergelijkers Nederland ranglijst.

Meestal vind je de beste deal via een energievergelijker. Door de wisselende aanbiedingen, veroorzaakt door verschillende factoren, kunnen deze dagelijks veranderen. Bekijk daarom de aanbiedingen in de energievergelijker en op de website van energieleveranciers. Lees in dit MUST READ artikel alles over energie vergelijken.

2 miljoen mensen gebruiken een energievergelijker om de laagste energieprijzen te vinden!

Vind nu de laagste prijs voor stroom en gas in 2 minuten!

Ja, ik wil zien welke energieprijzen energieleveranciers mij kunnen bieden

Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!