Energie besparen advies: Gratis energiescan van jouw woning en gratis offertes.

Energie besparen doe je nu makkelijk met het energie besparen advies van de gratis energiescan.

Besparen op energie kan veel geld opleveren, maar het kost ook vaak eerst geld. Het investeren in energiebesparende maatregelen is een verstandige keuze. Er kan echter een behoorlijk verschil in prijs zijn tussen de verschillende bedrijven die bijvoorbeeld zonnepanelen installeren. In dit artikel geven we jou opties om gratis offertes aan te vragen voor verschillende energiebesparende maatregelen voor het energie besparen in huis. Hoeveel offertes ga jij aanvragen? Kies ook voor het energie besparen advies van de gratis energiescan!

Wil jij weten welke energiebesparende maatregel jou het meeste oplevert?

Doe nu de GRATIS energiescan en weet waar jij het best in kunt investeren!

Ja, ik wil weten waarmee ik het meeste energie en geld kan besparen

Energie besparen advies aanvragen: gratis en de juiste beslissing.

Energie besparen advies aanvragen is zeer verstandig om te doen. Door het advies weet jij welke energiebesparenden maatregelen jou de grootste energiebesparing opleveren. In dit artikel vind je plekken om gratis offertes en advies aan te vragen. Je zit nergens aan vast en hebt geen verplichtingen. Je krijgt wel een mooie berekening van de kosten én de besparing.

Door voor energie besparen advies aan te vragen voorkom je dat je een product koopt en er later achter komt dat je beter in iets anders had kunnen investeren. Met de energiescan hoef je zelfs maar één aanvraag in te dienen en weet je al snel of bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp het meest rendabel is.

Energie besparen is de laatste jaren nog winstgevender geworden. De energieprijzen zijn een stuk hoger dan enkele jaren geleden. De regering wil met het Klimaatakkoord ook dat er verduurzaamd wordt en verhoogt via belastingen sowieso de energieprijs. En dan kunnen andere ontwikkelingen de marktprijs ook nog eens beïnvloeden. Dit hebben we gezien in 2022. Er waren toen zelfs contracten waarbij je meer dan €4 per m3 gas betaalt en ruim €1 per kWh stroom!

Zorg dat je je energieverbruik verlaagt en vraag de gratis en vrijblijvende offertes aan. Baadt het niet dan schaadt het niet. Bekijk ook de andere artikelen over besparende producten op onze site om te zien hoeveel subsidie je kan ontvangen. Vind je ook na het zien van de subsidies sommige maatregelen nog te duur? Je kan de energierekening ook al met honderden euro’s verlagen met kleinere energiebesparende producten die tussen de €1 en €150 kosten. Je vindt grote en kleine energiebesparende producten met de links naar de individuele artikelen én de plek waar je ze voordelig kan kopen in onderstaand artikel.

Energie besparen doe je zo: vraag zoveel mogelijk offertes aan.

Het mooie aan deze offertes is dat ze gratis én vrijblijvend zijn. Aan alleen gratis offertes heb je weinig wanneer er een verplichte koop of installatie aan vast zit. De offertes in dit artikel zijn allemaal gratis en vrijblijvend. Je kunt ze dus allemaal aanvragen als je dat wilt. Zo heb jij een mooi overzicht in de tarieven en kun je geld besparen op de energiebesparende maatregelen. Energie besparen in huis was nog nooit zo makkelijk dankzij professioneel energie besparen advies.

Energie Besparen Advies Slimster Gratis Energiescan
Bron: © Slimster

Neem nu 1 minuut de tijd voor de GRATIS woningscan!

Zo weet jij van 13 energiebesparende maatregelen welke het meest bespaart in jouw situatie!

Ja, ik neem 1 minuut de tijd voor een gratis, vrijblijvende woningscan

Gratis offertes zonnepanelen huren.

Slimster

Ben jij op zoek naar het goedkoopste bedrijf om zonnepanelen te huren? Vul je gegevens in en krijg 4 gratis offertes van zonnepaneel specialisten bij jou uit de buurt. Slimster vergelijkt voor jou 628 zonnepaneel specialisten zoals Zonnestroom en SunDynamics.

HalloStroom

Misschien wel de bekendste partij om zonnepanelen te huren. HalloStroom maakt reclame op tv en biedt een dakcheck. Wanneer je je postcode en huisnummer invult kun je zien hoe geschikt jouw dak is. Bij HalloStroom is regelmatig een actie waarbij je de eerste paar maanden gratis zonnepanelen huurt. Doe de dakcheck en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan om de kosten en geschatte opbrengst duidelijk te hebben. Wil je meer weten over HalloStroom? Lees dan de HalloStroom review.

Uitgelicht

Gratis offerte zonnepanelen kopen en installeren.

GoVolt

Wil je liever offertes hebben voor het kopen van zonnepanelen? Bij GoVolt kun je uit vele typen, merken en kleuren kiezen. De installatie wordt gedaan door erkende installateurs van GoVolt. In je offerte wordt rekening gehouden met de ligging van het dak en de zonuren. GoVolt meldt: ‘Naast de offerte ontvang je alle benodigde informatie voor een zonnepaneleninstallatie, zoals datasheets van onze producten, subsidies, btw-aanvraag en netbeheeraanmelding.’ Deze uitgebreide offerte heb je binnen 24 uur via de mail. Govolt.nl geeft aan altijd de beste deal te geven! Vind je toch een goedkoper vergelijkbaar aanbod? Dan geeft Govolt.nl jou dit verschil terug.

Geïnteresseerd in online zonnepanelen kopen? Lees dan nu de GoVolt review!

Slimster

Ook voor het kopen van zonnepanelen kun je bij Slimster terecht. Je kunt op de aanvraagpagina selecteren of je de zonnepanelen wilt kopen, huren of zelfs leasen. Je krijgt dus ook bij het kopen van zonnepanelen 4 gratis vrijblijvende offertes van specialisten bij jou uit de buurt.

Energie besparen advies: Gratis offertes 18 energiebesparende maatregelen.

Slimster

Bij Slimster zijn ontzettend veel gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen. Allemaal van bedrijven en installateurs bij jou uit de buurt. Zo kun je heel makkelijk een goede prijs vinden!

Je kunt voor de volgende producten en diensten gratis en vrijblijvende offertes aanvragen, waarmee energie besparen in huis je echt veel geld zal opleveren:

Product/dienstAantal te ontvangen offertesLink naar aanvraagpagina offertes
Laadpaal plaatsen4Laadpaal plaatsen offertes
Thuisaccu4Thuisaccu offertes
Warmtepomp: Hybride of all-electric4Warmtepomp offertes
Windturbine/windmolen3Windturbine/windmolen offertes
Zonneboiler3Zonneboiler offertes
Bodemisolatie4Bodemisolatie offertes
Zolder-/dakisolatie4Zolder-/dakisolatie offertes
Spouwmuurisolatie4Spouwmuurisolatie offertes
Gevelisolatie4Gevelisolatie offertes
Vloerisolatie (kruipruimte)4Vloerisolatie (kruipruimte) offertes
Bodemisolatie (vloer van de kruipruimte)4Bodemisolatie (vloer van de kruipruimte) offertes
Airco4Airco offertes
CV-ketel2CV-ketel offertes
Infrarood verwarming4Infrarood verwarming offertes
Ventilatiesysteem en luchtbehandeling3Ventilatiesysteem en luchtbehandeling offertes
Vloerverwarming3Vloerverwarming offertes
Kunststof kozijnen4Kunststof kozijnen offertes
Pelletkachel4Pelletkachel offertes

Let op bij spouwmuurisolatie. Volgens een uitspraak in augustus 2023 moet er onderzoek uitgevoerd worden naar vleermuizen. Bron

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat bespaart het meest?

Je bespaart het meest op de energiekosten van de verwarming. De kosten van de verwarming bepalen ongeveer 76% van de energierekening. Bij de meeste mensen zijn dat gaskosten voor de CV-ketel. Een (hybride) warmtepomp bespaart zeker 70% van de gaskosten en bespaart het meest.

Wat kost een energiescan?

Wat kost een energiescan? Deze is gratis en kost dus €0. De energiescan is gratis en vrijblijvend. Met de energiescan van je woning weet jij welke energiebesparende maatregel de investering het meeste waard is. Is voor jouw situatie een hybride warmtepomp een goede keuze of zijn zonnepanelen het meest winstgevend? De energiescan bekijkt 18 energiebesparende maatregelen voor jouw woning en berekent de kosten en besparing.

Waar krijg je een gratis offerte isolatie?

Een gratis offerte isolatie ontvangen? Je krijgt zelfs tot wel 4 gratis en vrijblijvende offertes voor isolatie op deze pagina! Wil je weten of isolatie een betere of juist minder goede keuze is dan bijvoorbeeld zonnepanelen? Doe dan de gratis en vrijblijvende energiescan en weet welke van de 18 energiebesparende maatregelen voor jou de beste keuze is. Zo weet je hoe hoog de kosten en de besparing is!

Wat zijn energiebesparende maatregelen?

Energiebesparende maatregelen zijn: Glasisolatie, gevelisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, WTW-installatie, infrarood panelen, lage temperatuur radiatoren, vloerverwarming en kleinere producten zoals radiatorfolie, een radiator ventilator en een waterbesparende douchekop.

Hoe kan je je woning energiezuinig maken?

1. Verbeter de isolatie: Glasisolatie, gevelisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie.
2. Dicht naden en kieren met tochtstrips en andere tochtwering.
3. Wek zelf stroom op en bespaar 100’en euro’s. Zonnepanelen kopen online is voordelig en makkelijk.
4. Verlaag je gasverbruik door je verwarming efficienter te maken met radiatorfolie en een radiator ventilator.
5. Overweeg een hybride warmtepomp of all-electric warmtepomp om je gasverbruik met 70% tot 100% te verlagen!
6. Verlaag de warmte die je nodig hebt met vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren.
7. Plaats een laadpaal bij je woning. Zo bespaar je veel brandstof kosten. Een elektrische auto is helemaal handig wanneer je zonnepanelen hebt.

Gratis energiescan vol energie besparen advies: Welke energiebesparende maatregel helpt jou het meest bij het energie besparen in huis?

Naast alle genoemde offertes die je bij Slimster kunt aanvragen is er ook een mogelijkheid om snel te weten in welke energiebesparende maatregel jij het beste kunt investeren. De gratis energiescan van je woning levert jou een analyse op van 18 energiebesparende producten. Wat levert jou het meeste geld op? Misschien wilde je investeren in zonnepanelen, maar blijkt een ander product een veel betere keuze! Wil je ook meer weten over de energie subsidies die je kunt krijgen voor energiebesparende maatregelen? Lees dan ons artikel over het verduurzamen van je woning.

Slimster biedt:

  • Gratis energiescan van de woning is geheel vrijblijvend.
  • Vind een totale verduurzamer.
  • Eén centraal aanspreekpunt.
  • Coördinatie van alle installaties.
  • Merk en leverancier onafhankelijk.
  • Gehele vrijblijvende offertes.
  • rapport met energie besparen advies vrijblijvend per e-mail

Het is duidelijk aangegeven door Slimster dat het helemaal vrijblijvend is. We raden je zeker aan om de gratis energiescan te doen, omdat jij dan direct van alle energiebesparende maatregelen weet wat het oplevert. Zo voorkom je een foute keuze waar jij je geld in investeert en zal het energie besparen in huis je energierekening fors verlagen. Maak nu gebruik van dit energie besparen advies!

Wil jij weten welke energiebesparende maatregel jou het meeste oplevert?

Doe nu de GRATIS energiescan en weet waar jij het best in kunt investeren!

Ja, ik wil weten waarmee ik het meeste energie en geld kan besparen
Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!