Energie besparen advies: Gratis energiescan van jouw woning en gratis offertes.

Energie besparen doe je nu makkelijk met het energie besparen advies van de gratis energiescan.

Besparen op energie kan veel geld opleveren, maar het kost ook vaak eerst geld. Het investeren in energiebesparende maatregelen is een verstandige keuze. Er kan echter een behoorlijk verschil in prijs zijn tussen de verschillende bedrijven die bijvoorbeeld zonnepanelen installeren. In dit artikel geven we jou opties om gratis offertes aan te vragen voor verschillende energiebesparende maatregelen voor het energie besparen in huis. Hoeveel offertes ga jij aanvragen? Kies ook voor het energie besparen advies van de gratis energiescan!

Wil jij weten welke energiebesparende maatregel jou het meeste oplevert?

Doe nu de GRATIS energiescan en weet waar jij het best in kunt investeren!

Ja, ik wil weten waarmee ik het meeste energie en geld kan besparen

Energie besparen doe je zo: vraag zoveel mogelijk offertes aan.

Het mooie aan deze offertes is dat ze gratis én vrijblijvend zijn. Aan alleen gratis offertes heb je weinig wanneer er een verplichte koop of installatie aan vast zit. De offertes in dit artikel zijn allemaal gratis en vrijblijvend. Je kunt ze dus allemaal aanvragen als je dat wilt. Zo heb jij een mooi overzicht in de tarieven en kun je geld besparen op de energiebesparende maatregelen. Energie besparen in huis was nog nooit zo makkelijk dankzij professioneel energie besparen advies.

Energie Besparen Advies Slimster Gratis Energiescan
Bron: © Slimster

Wat is de invloed van het energieplafond 2023 op de aankoop van energiebesparende maatregelen?

LET OP!

Door het definitieve energieplafond, bekend gemaakt op 4 oktober 2022 , is de gasprijs de eerste 1200 m3 die je verbruikt in 2023 vastgesteld op €1,45. Het energieplafond heeft de eerste 2900 kWh stroom van een maximale prijs van €0,40 voorzien.

 

HOGERE KOSTEN.

Door de coronacrisis en oorlog in Rusland zijn ook de energiebesparende maatregelen in aanschaf duurder geworden. Dit heeft samen met het energieplafond effect op de terugverdientijd.

 

ZONNEPANELEN!

Zonnepanelen besparen je veel stroom die je niet hoeft te kopen van de energieleverancier. Ze kunnen er ook voor zorgen dat je onder de 2900 kWh verbruik blijft van het energieplafond. Heb je een energiebesparende maatregel zoals een hybride warmtepomp, infrarood verwarming of een airco die je huis verwarmt? Het apparaat verlaagt je gasverbruik, terwijl het zelf stroom verbruikt. In combinatie met zonnepanelen kun je dan voor een laag bedrag je woning verwarmen. Ideaal dus.

 

IS HET NOU WEL OF NIET VERSTANDIG OM TE INVESTEREN?

De beste manier om dit voor elke energiebesparende maatregel te controleren is offertes aanvragen, waarbij de kosten inclusief installatie en product berekend wordt voor jouw persoonlijke situatie. In onze artikelen vindt je schattingen van de energiebesparing in m3 gas of kWh stroom en hoeveel energie de energiebesparende maatregel eventueel gebruikt. Je kunt zo zelf die energiebesparing vermenigvuldigen met de energieprijzen uit jouw energiecontract.

 

 

Een andere optie is om de woningscan te doen. Hier krijg je gratis advies op maat en weet je preies welke onderstaande energiebesparende maatregel voor jouw het meeste geld bespaart:

 

Neem nu 1 minuut de tijd voor de GRATIS woningscan!

Zo weet jij van 13 energiebesparende maatregelen welke het meest bespaart in jouw situatie!

Ja, ik neem 1 minuut de tijd voor een gratis, vrijblijvende woningscan

Gratis offertes zonnepanelen huren.

Slimster

Ben jij op zoek naar het goedkoopste bedrijf om zonnepanelen te huren? Vul je gegevens in en krijg 4 gratis offertes van zonnepaneel specialisten bij jou uit de buurt. Slimster vergelijkt voor jou 628 zonnepaneel specialisten zoals Zonnestroom en SunDynamics.

HalloStroom

Misschien wel de bekendste partij om zonnepanelen te huren. HalloStroom maakt reclame op tv en biedt een dakcheck. Wanneer je je postcode en huisnummer invult kun je zien hoe geschikt jouw dak is. Bij HalloStroom is regelmatig een actie waarbij je de eerste paar maanden gratis zonnepanelen huurt. Doe de dakcheck en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan om de kosten en geschatte opbrengst duidelijk te hebben. Wil je meer weten over HalloStroom? Lees dan de HalloStroom review.

Uitgelicht

Gratis offerte zonnepanelen kopen en installeren.

Zonnepanelencentra

Wil je liever offertes hebben voor het kopen van zonnepanelen? Bij Zonnepanelencentra kun je uit vele typen, merken en kleuren kiezen. Je kunt kiezen voor doe-het-zelf installatie, maar je kunt ook kiezen voor de installatie door erkende installateurs van Zonnepanelencentra. In je offerte wordt rekening gehouden met de ligging van het dak en de zonuren. Zonnepanelencentra meldt: ‘We zullen alle benodigde informatie zoals de datasheets van de producten, subsidie’s, BTW-aanvraag en netbeheer aanmelding toevoegen in uw offerte.’ Deze uitgebreide offerte heb je binnen 24 uur via de mail. Zonnepanelencentra.nl geeft aan altijd de beste deal te geven!

Geïnteresseerd in online zonnepanelen kopen? Lees dan nu de Zonnepanelencentra review!

Slimster

Ook voor het kopen van zonnepanelen kun je bij Slimster terecht. Je kunt op de aanvraagpagina selecteren of je de zonnepanelen wilt kopen, huren of zelfs leasen. Je krijgt dus ook bij het kopen van zonnepanelen 4 gratis vrijblijvende offertes van specialisten bij jou uit de buurt.

Energie besparen advies: Gratis offertes 18 energiebesparende maatregelen.

Slimster

Bij Slimster zijn ontzettend veel gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen. Allemaal van bedrijven en installateurs bij jou uit de buurt. Zo kun je heel makkelijk een goede prijs vinden!

Je kunt voor de volgende producten en diensten gratis en vrijblijvende offertes aanvragen, waarmee energie besparen in huis je echt veel geld zal opleveren:

Product/dienstAantal te ontvangen offertesLink naar aanvraagpagina offertes
Laadpaal plaatsen4Laadpaal plaatsen offertes
Thuisaccu4Thuisaccu offertes
Warmtepomp: Hybride of all-electric4Warmtepomp offertes
Windturbine/windmolen3Windturbine/windmolen offertes
Zonneboiler3Zonneboiler offertes
Bodemisolatie4Bodemisolatie offertes
Zolder-/dakisolatie4Zolder-/dakisolatie offertes
Spouwmuurisolatie4Spouwmuurisolatie offertes
Gevelisolatie4Gevelisolatie offertes
Vloerisolatie (kruipruimte)4Vloerisolatie (kruipruimte) offertes
Bodemisolatie (vloer van de kruipruimte)4Bodemisolatie (vloer van de kruipruimte) offertes
Airco4Airco offertes
CV-ketel2CV-ketel offertes
Infrarood verwarming4Infrarood verwarming offertes
Ventilatiesysteem en luchtbehandeling3Ventilatiesysteem en luchtbehandeling offertes
Vloerverwarming3Vloerverwarming offertes
Kunststof kozijnen4Kunststof kozijnen offertes
Pelletkachel4Pelletkachel offertes

Mensen vragen ook: FAQ.

Wat bespaart het meest?

Je bespaart het meest op de energiekosten van de verwarming. De kosten van de verwarming bepalen ongeveer 76% van de energierekening. Bij de meeste mensen zijn dat gaskosten voor de CV-ketel. Een (hybride) warmtepomp bespaart zeker 70% van de gaskosten en bespaart het meest.

Wat kost een energiescan?

Wat kost een energiescan? Deze is gratis en kost dus €0. De energiescan is gratis en vrijblijvend. Met de energiescan van je woning weet jij welke energiebesparende maatregel de investering het meeste waard is. Is voor jouw situatie een hybride warmtepomp een goede keuze of zijn zonnepanelen het meest winstgevend? De energiescan bekijkt 18 energiebesparende maatregelen voor jouw woning en berekent de kosten en besparing.

Waar krijg je een gratis offerte isolatie?

Een gratis offerte isolatie ontvangen? Je krijgt zelfs tot wel 4 gratis en vrijblijvende offertes voor isolatie op deze pagina! Wil je weten of isolatie een betere of juist minder goede keuze is dan bijvoorbeeld zonnepanelen? Doe dan de gratis en vrijblijvende energiescan en weet welke van de 18 energiebesparende maatregelen voor jou de beste keuze is. Zo weet je hoe hoog de kosten en de besparing is!

Wat zijn energiebesparende maatregelen?

Energiebesparende maatregelen zijn: Glasisolatie, gevelisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, WTW-installatie, infrarood panelen, lage temperatuur radiatoren, vloerverwarming en kleinere producten zoals radiatorfolie, een radiator ventilator en een waterbesparende douchekop.

Hoe kan je je woning energiezuinig maken?

1. Verbeter de isolatie: Glasisolatie, gevelisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie.
2. Dicht naden en kieren met tochtstrips en andere tochtwering.
3. Wek zelf stroom op en bespaar 100’en euro’s. Zonnepanelen kopen online is voordelig en makkelijk.
4. Verlaag je gasverbruik door je verwarming efficienter te maken met radiatorfolie en een radiator ventilator.
5. Overweeg een hybride warmtepomp of all-electric warmtepomp om je gasverbruik met 70% tot 100% te verlagen!
6. Verlaag de warmte die je nodig hebt met vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren.
7. Plaats een laadpaal bij je woning. Zo bespaar je veel brandstof kosten. Een elektrische auto is helemaal handig wanneer je zonnepanelen hebt.

Gratis energiescan vol energie besparen advies: Welke energiebesparende maatregel helpt jou het meest bij het energie besparen in huis?

Naast alle genoemde offertes die je bij Slimster kunt aanvragen is er ook een mogelijkheid om snel te weten in welke energiebesparende maatregel jij het beste kunt investeren. De gratis energiescan van je woning levert jou een analyse op van 18 energiebesparende producten. Wat levert jou het meeste geld op? Misschien wilde je investeren in zonnepanelen, maar blijkt een ander product een veel betere keuze! Wil je ook meer weten over de subsidies die je kunt krijgen voor energiebesparende maatregelen? Lees dan ons artikel over het verduurzamen van je woning.

Slimster biedt:

  • Gratis energiescan van de woning is geheel vrijblijvend.
  • Vind een totale verduurzamer.
  • Eén centraal aanspreekpunt.
  • Coördinatie van alle installaties.
  • Merk en leverancier onafhankelijk.
  • Gehele vrijblijvende offertes.
  • rapport met energie besparen advies vrijblijvend per e-mail

Het is duidelijk aangegeven door Slimster dat het helemaal vrijblijvend is. We raden je zeker aan om de gratis energiescan te doen, omdat jij dan direct van alle energiebesparende maatregelen weet wat het oplevert. Zo voorkom je een foute keuze waar jij je geld in investeert en zal het energie besparen in huis je energierekening fors verlagen. Maak nu gebruik van dit energie besparen advies!

Wil jij weten welke energiebesparende maatregel jou het meeste oplevert?

Doe nu de GRATIS energiescan en weet waar jij het best in kunt investeren!

Ja, ik wil weten waarmee ik het meeste energie en geld kan besparen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je niet langer veel geld kwijt zijn aan energie? Download ons gratis e-book met 57 energie bespaartips!

Onze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken deze cookies om deze website goed te laten functioneren, te optimaliseren en personaliseren Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring. Meer informatie

COOKIEVERKLARING Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door je bezoek aan onze website op jouw telefoon/laptop worden geplaatst. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer of je opgeslagen bestanden. Lees ook onze privacyverklaring: http://energiebespareninfo.nl/privacyverklaring-energiebespareninfo/ Gebruik van cookies Dankzij cookies kunnen wij jouw browser herkennen wanneer je een volgende keer onze website bezoekt. Hierdoor kunnen wij het gebruiksgemak van onze website voor je vergroten en optimaliseren wij hiermee de werking van onze website. Tevens gebruiken wij cookies om onze affiliate diensten aan te kunnen bieden en de effectiviteit van onze affiliate diensten bij te houden. Behalve je IP-adres slaan wij geen naam- en adresgegevens of andere persoonlijke gegevens op. De langs deze weg verzamelde persoonsgegevens zijn in beginsel anoniem en worden niet door ons verkocht aan derden. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/kan-ik-altijd-cookies-uitzetten. Derden De meeste cookies worden niet door ons zelf geplaatst of uitgelezen, maar door derde partijen. Dat zijn bijvoorbeeld Google Analytics en social media. Wij hebben geen volledige controle over wat deze aanbieders met de cookies doen, wanneer zij ze uitlezen. Voor meer informatie verwijzen over deze verwerkingen, verwijzen wij je dan ook door naar de privacyverklaring van deze partijen. Social media Wij maken gebruik van verschillende social media kanalen om onze diensten aan te bieden. Lees de Privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan: ● Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation ● Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875 ● Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/update-privacy-policy ● Pinterest: https://policy.pinterest.com/nl/privacy-policy Youtube Ter promotie van onze diensten kan het zijn dat wij Youtube filmpjes op onze website plaatsen. Youtube is een services van Google. Google plaatst cookies via Youtube om de advertenties te laten zien die aangepast zijn naar jouw Youtube voorkeuren. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl. Google Analytics Onze website maakt hiervoor o.a. gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse mogelijk maken van de manier waarop bezoekers onze website gebruiken. Dit helpt om de werking van de website te verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derde partijen de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals omschreven in onze Privacyverklaring. Voor de Privacyverklaring van Google verwijzen wij je naar: https://policies.google.com/privacy?hl=nl Links Op onze website vind je ook links naar andere websites. Onze cookie- en privacyverklaring zijn niet van toepassing op websites van derden die door middel van buttons en/of links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij houden geen toezicht op en zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door en via zulke derde partijen. Cookies weigeren of uitschakelen Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt wordt er een mededeling over de geplaatste cookies getoond. Het staat je vrij om het gebruik van bepaalde cookies weigeren door in je telefoon/laptop/desktop de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Huidige cookieverklaring We kunnen deze cookieverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wijzigingen in ons cookieverklaring worden hier bijgewerkt. Controleer daarom regelmatig deze pagina, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent. Vragen? Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Sluiten